N:t

keitaipet.jpg Noloa. Luin vasta tänään Conan O’Brien Loves Finland – pätkästä, vaikka oon nähnyt kaikenlaisilla saiteilla screenshotteja Conanista Suomen lipun kanssa – ja hyvä etten ruvennut itkemään isänmaallisuudesta odotellessani että giljotiini vapautuu.
Mitä mä täällä Japanissa teen? 😉 Kun ei näytä ilmastointikaan toimivan officessa.
Niin siis sitä tiedettä. Tänää olis tarkoitus aloittaa kesän koesarjat; mulla pitäis olla hiiruja liukuhihnalla niin että syyskuun puoleenväliin saakka olis aina 14-19 päivän ikäisiä mutantteja tai niiden villimuotopentuetovereita käytettävissä, ainakin mikäli suunnittelemani pariutukset kolmella uroksella ja neljällä naaraalla menevät putkeen. Joka päivä tulee uusia ideoita, mutta yritän nyt ensi alkuun ainakin keskittyä vaan hankkimaan ne datat mitä tarttee ja analysoida ne sit siististi. Näiden solujen mittaus on vaan niin hankalaa, että kun kerran saa solun trodin kärkeen kiinni ni on suuri houkutus tehdä sit samalla kaikenlaisia muitakin kokeita….
(kuvassa on mun, Ainoan Totuuden, Muinaisen Viisauden ja Avaran Hengen keitait. Kaikissa lemmikkieläimen kuva taustalla.)
– useita tunteja myöhemmin, odottaessa seuraavaa vuoroa giljotiinille –
Mä vihaan ensimmäisiä päiviä kokeiden teossa. Mikään ei vaan voi sujua, kaikki on ihan persiillään ja solutkin käyttäytyy erittäin huonosti. Ja sit pitää vaan kärvistellä ja jaksaa yrittää parhaansa kunnes ei enää millään pysy tolpillaan jos haluaa että edes huomenna asiat sujuisivat. Ärh. Hedari kuin joku kääntelisi hehkuvaa hiilihankoa oikeassa aivolohkossa.
Ilmastointi näköjään käynnistyi, nyt täällä ei tarkene.
Vine vine.
– LUKUISIA tunteja myöhemmin –
Se tais sittenkin olla rikki se laite. Vähän ainakin. Jos olisin ymmärtänyt mulla ois ollut kuus solua mitattuna. Nyt on yksi ja sekin kummallinen.
Kiukuissani menin kauppaan, ostamaan jugurtteja ja kaljaa. Ostinkin kannettavan kaasugrillin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s