Juhannussuunnitelmia

tokyoweather.jpg Tuossa oikealla näkyy melko selvästi että joutunemme hautaamaan toiveet (mukavasta) juhannusgrillipiknikistä. Ajatus oli mennä Jannen ja Minnan kanssa Tokion Suomenlinna-emulaattoriin, Daiba-Kooeniin (vanhoilla rannikkotykistölinnoitussaarilla Rainbow Bridgen kainalossa) – täydellinen paikka piknikille ja bonuksena näköala Odaiban valoihin sekä hyvät mahdollisuudet päästä sieltä poiskin vielä myöhään. Grillauksesta ei kyllä luovuta, vaikka sitten omalla parvekkeella on päästävä testaamaan kannettavaa kaasugrilli-ihmettä, vaikka kaurismäen leffojen höysteeksi … Tai sitten vaan GORE-TEXiä niskaan ja näytetään japanilaisille kauniinsäänpiknikkaajille että kyllä suomalainen makkaransa grillaa vaikka kaatosateessa, perrkele..
Lauantai-yön huvitukseksi on liput LTJ Bukemia kuuntelemaan – onhan tässä jo hetki menny eikä o tullu käytyä testaamassa kuuluisaa Tokion (t)yöelämää. Mikään kulkuväline ei liiku juuri puolenyön jälkeen, joten siellä on sitten viihdyttävä aamunkoittoon asti… Todennäköisesti vietämme monen monta tuntia istuen tylsässä baarissa aussituristien kanssa katsoen jalkapalloa, ainoana ilona mahdolliset Suomesta saapuvat kännikamerakuva-multimediaviestit… (vinkvink – Nokia on mukana ja vanha numero toimii …)
Sunnuntaina sit taas on tiukka ohjelma (siihen nähden että on ehkä päässyt kotiin noin puolenpäivän aikoihin), Franckin ja Sarahin kanssa brunssille/lounaalle/illalliselle, mahdollisesti joutuu illalla huvittamaan uutta kesäoppilasta esimiehen ja muiden työpaikkaihmisten kera ja pitäs kai jotenkin saada ittensä hyvälle mielelle. Ehkä siinä on bilettä tarpeeksi. Vaikka mikään ei oikeesti korvaa sitä et ois voinut olla Klaukkalassa ja kutsua kaikki ne joilla ei oo muuta paikkaa viikonlopuksi … *slap* noniin, eipäs nyt enää mietitä sitä.
Tää uus kesäduunari, jonka nimeä ei kukaan osaa lausua (kutsumme sitä Mr. A:ksi) ilmoitti juuri että sen sijaan että käyttäisi hyväkseen kampuksen majoituspalveluita hän mielummin ensi töikseen Euroopasta lennettyään etsii Tokion keskustasta itselleen hotellin. Saas nähdä kuin miehen käy…