Yllätyksiä

IMG_0704.jpg Uuden laboratorion johtaja saapui tänään reilun viikon mittaiselle vierailulle RIKENiin.
Yhteinen tuttavamme, kaverinin Helsingin Yliopistosta joka oli tehnyt hänen kanssaan töitä, oli kertonut musta etukäteen oleellisena tietona että ‘Marylka ei juo lainkaan alkoholia’. Olen puulla päähän lyöty: enhän mä koskaan kauhea viinasieni ookaan ollut mutta sentään olen kaikenlaisissa bileissä mielestäni kuppua nostellut…
Toinen järkytys: tämä laboratorion johtaja, muutenkin kuuluisa ja kymmenien artikkeleiden kirjoittaja, on kymmenen päivää mua *nuorempi*.
Muutama päivä sitten maailmani järkkyi vielä siitäkin, että eräs budo-opettaja joka oli tavannut nämä tällä hetkellä täällä treenaavat suomalaiset bujinkanistit, kysyi että onko Suomessa paljonkin sen näköisiä naisia kuin porukan tyttö. Ja jos on, niin hän pakkaa välittömästi laukkunsa ja lähtee Suomeen. Mietin että olisko pitänyt sanoa että ei, suurin osa näyttä vain yhtä tylsiltä kuin minä, ei kannata vaivautua, mutta Suomen Bujinkanharrastuksen etua ajatellen hymyilin ja kerroin että Finrandoo ni, takusan kireii onna ga imasu, onegaishimasu, please visit Finland.
Tämän aamupäivän järkytyksiin kuuluu lämpötila: 20 astetta. Eilen oli johonkin aikaan 36. Tosin lämpötilaennuste lupailee 31:tä myöhemmäksi..

One thought on “Yllätyksiä

  1. The Astros have been in even worse shape, using three starters with less than two years of major-league experience. Signing Clemens to go with right-hander Roy Oswalt and left-hander Andy Pettitte again gives them a legitimate Big Three once again. If Clemens, after several minor-league tuneups, proves anywhere near as good as he was last season, he will give the team precisely the lift it needs.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s