Havaintoja

Koulutyttöjen sukat pysyy ylhäällä liimalla, tää oli jo vanhaa tietoa. Mutta, vasta eilen sain selville Jalo Kaivuuaukolta että siihen on erikseen oma liimansa. ‘SockTouch’. Ois pitänyt arvata.
Tänään kuntoklubilla sain visuaalisen todisteen seikasta jota olen epäillyt jo jonkun aikaa: uimapuvun alle kuuluu laittaa erikoiset uima-alusvaatteet. Oonkin ihmetellyt miksi uimapukujen vieressä myydään aina sellaisia tylsän näköisiä maksamakkaran värisiä mummoalushousuja… kuntoklubin aulassa miesten simmareiden oheessa myytävien alushousujen pakkauksessa luki ‘May God be with all the Users’. Ajatella että mä olen ollut uimassa ihan pelkässä uimapuvussa! Yuck! Hentai!
Kauneus palasi parin kuukauden jenkkikomennukseltaan Woods Holesta, ja toi mukanaan syntisiä suklaakonvehteja. Epähuomiossa söin yhden, epäilen että pitää jättää lounas väliin tai muuten tuplaan vuorokauden aikana syödyt kalorit.
Tyttö on sen verran ruskettunut – ko. labrat on käytännössä biitsillä ja tapaan kuuluu viettää iltapäiviä rannalla; koska kaikki tekevät kumminkin töitä yömyöhään ei haittaa jos muutaman tunnin lokoilee meressä. Työnantaja on vähän vihjaillut siihen suuntaan että se vois ens kesänä lähettää mut sinne kesätöihin… saas nähdä miten tässä jaksaa.
Säähavainto: ei se kesä mihinkää loppunut. Eilisen sadepäivän jälkeen olemme takaisin yli 30 asteen lämpötiloissa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s