Kevyt känniblogaus

Viikko on saatu virallisesti päätökseen tarvittavin juhlamenoin läheisessä Gusto resutoranissa: olutta, souria, pizzaa, jälkiruokia. Pahimmat höyryt päästetty ulos työfrustraatioon liittyen.
Tänä vuonna olympialaisissa kisataan näköjään ainoastaan judossa ja uinnissa.
Uinti, joka päällepäin näyttää vähän pärskivältä, on veden alta kuvattuna rauhaisaa ja hidasliikkeistä. 800 metrin uinnin voittajatyttö Ai Shibata ui muuten jotenkin ihan eri näköisin potkuin kuin muut – voiko olla kiinni siitä, että Japanin olympiakomitea on vuosien ajan keskittynyt high-tech-tapoihin voittaa kisat: kaikkia urheilijoita on kuvattu ultranopeilla kameroilla ja tehty 3D-malleja, jota on taas syötetty least mean square error -laitteisiin ja täten pyritty optimoimaan tuloksia.
Kuulemma jenkkien ajotaito on niin kyseenalaista, että jenkkiajokortin konvertointi japanilaiseksi vaatii paljon enemmän kuin eurooppalaisen. Näin kertoi japanilainen pariskunta joka on muuttanut takaisin kotimaahansa 20 vuoden USA-kauden jälkeen.

One thought on “Kevyt känniblogaus

  1. The Astros have been in even worse shape, using three starters with less than two years of major-league experience. Signing Clemens to go with right-hander Roy Oswalt and left-hander Andy Pettitte again gives them a legitimate Big Three once again. If Clemens, after several minor-league tuneups, proves anywhere near as good as he was last season, he will give the team precisely the lift it needs.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s