Tyhjäpäinen ja hidasälyinen

Tänään ei kyllä ollu hyvä päivä. Vaikka päätä ei suuresti särkenyt eikä töidenteko ollut toivottoman tahmassa (pääasiassa siitä syystä tosin että keskityin tekemään mekaanista työtä sen sijaan että olisin yrittänyt ajatella mitään), vuorokauden saldo jää voimakkaasti miinukselle. Nimittäin, kun yritin korjata päivää menemällä ihaniin treeneihin itä-mäntyvuoren dojolle, onnistuin junaa vaihtaessani jättämään asekassin junan hattuhyllylle. Tajusin erheeni astuessani toiseen junaan, mutta järkytys sai mut jumittamaan paikoilleni niin pitkäksi aikaa että ovet sulkeutuivat ja pikajuna vei mut pitkälle Fujiminoon asti. Sieltä kun sitten aikoinani pääsin takaisin Shikiin suoritin käsittämättömän urhean uroteon ja menin puhumaan stationmasterille japania, ja sainkin selvitettyä että olen hukannut nämä asiat tuohon junaan tuohon vaunuun ja kovasti haluaisin ne takaisin. Stationmaster lähetti juoksupojan kattomaan mutta juna oli jo mennyt – ottivat kumminkin numeron ylös ja lupasivat soittaa sitten kun paikallistavat aseet. Joka tapauksessa, aivan liian myöhäistä enää jatkaa matkaa treeneihin (sen lisäksi että treeneihin saapuminen ilman aseita on melkein kuin unohtaisi treenipöksyt) …
Epätoivoisena yrityksenä tehdä päivästä hyvä matkustin Kinokuniyaan ostamaan Lonely Planetin Kyoto-oppaan. Ei auttanut sekään.
— hiukan myöhemmin
Stationmaster soitti juuri, ja ymmärsin käytännössä ihan kaiken mitä sanoi: Aseet on löytyny ja ne voi käydä hakemassa Narimasun juna-asemalta. Tässä kohtaa keskustelu tyssäsi, koska yritin kysyä että voinko hakea ne huomenna – Ashita wa … enkä sit tienny mitään sanaa noutamiseen tai hakemiseen. Pienen tuskaisen hetken kuluttua kuitenkin Junasetä ystävällisesti sanoi että Ashita wa, daijoobu desu, eli saan nousta huomenna varhain ennen töihinmenoa hakemaan niitä.
Hienoa tässä maassa on se, että ihminen voi hukata vaikka seteleitä ja ne palautetaan. Näin kävi esimerkiksi viime viikon retriitissä. Mutta voisivat silti vähän hellittää sen Nanjingin kanssa.
Ny kylpy ja nukkumaan. Ehkä huomenna olis hyvä, tai edes vähemmän surkeaa:)

2 thoughts on “Tyhjäpäinen ja hidasälyinen

  1. The Astros have been in even worse shape, using three starters with less than two years of major-league experience. Signing Clemens to go with right-hander Roy Oswalt and left-hander Andy Pettitte again gives them a legitimate Big Three once again. If Clemens, after several minor-league tuneups, proves anywhere near as good as he was last season, he will give the team precisely the lift it needs.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s