Hirviöitä

the_mouth_of_sauron_14.jpg Näyttää siltä että olen epähuomiossa kehittämässä uutta asetta maailmanvalloitukseen. Sen lisäksi että hiirilinjani ovat saaneet fluoresointikyvyn ja muutaman muokatun ionikanavan, ne ovat myös ruvenneet aggressiivisiksi. Taisin jo aiemmin mainita että joissain linjoissa esiintyy yllättävää rohkeutta ja aloitteellisuutta – peukalonpään kokoiset hiirenpoikaset eivät suostukaan koehenkilöiksi ilman taistelua – mutta nyt alkaa työt jo hankaloitua. Loman aikana useampi paritus epäonnistui koska ilmeisesti hiiret eivät nähneet tarjoamiani kumppaneita romanttisessa valossa lainkaan vaan pääasiassa vihollisina elleivät sitten suorastaan ruokana.
Eilen katsottiin J&K:n kanssa kuninkaanpaluun venytetty versio. Hieno. Vaikka olis voinut vähän rajoittaa sen comic sidekickissä; pisteet kyllä hienosta hirviöstä, Sauronin Suun suu oli järjettömän kauhea. Hamsterit oli hienoja kans vaikka ei varsinaisesti hirvittäviä.
Monen monta tarinaa Aasian tuhoista olen kuullut, mutta tämä tuntuu kaikkein kauheimmalta.
Kysyn häneltä, miten joululomat menivät, “et sitten sattumalta osunut tsunamin alle?”
Naurua.
“Mä olin siellä. Saavuin maahan juuri sinä päivänä, vähän myöhemmin.”
“?? Ihan totta?”
“Joo, 70 ihmistä kuoli hotellin edessä, mutta uima-allas oli silti ihan ehjä. Se oli huvittavaa, saavuin hotelliin ja henkilökunta oli jotenkin ihan pihalla, ja katsoivat mua kummissaan – kysyivät että olenko varma että haluan tulla hotelliin, ja näytän heille papereita että katsokaa nyt, minulla on varaus, olen tulossa tänne LOMALLE!”
“….sä et sit varmaan viettäny siellä kovin pitkää aikaa…? vaikka ehdit näköjään kyllä ruskettua aika hyvin…”
“Ei, mäolin siellä kuus päivää, ja täytyy sanoa että kerranki sain kunnolla levättyä. Nyt [2 päivää loman päättymisen jälkeen] alkaa taas työasiat painaa, mutta kun tulin sieltä niin oli tosi rentoutunut ja hyvä olo, oikeesti hyvä loma [eikä vaimokaan ollut mukana häiritsemässä].”
Kertokaa mulle onko jossain joku ihmisyyskomissio jonne saisi valittaa tuollaisista. Jos ne tulisivat ja hakisivat sen pois. Mun pitää kumminkin sitä melkein joka päivä nähdä täällä, ja saatan joutua ryhtymään YKn ulkopuolisiin toimiin ilman valtuutuksia…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s