Sunnuntai

CRW_2381.jpgT&N poistuivat juuri Japanin maaperältä – osittain avitettuna sillä, että minä, minä ihan itte, osasin soittaa taksin aamulla! Hyvä minä! (Ja kiitos M. joka neuvoi että ei se ole ollenkan vaikeaa. Muuten en olisi uskaltanut:)
Oli kyllä kivaa kun oli vieraita. Vähän kuin olisi vaihteeksi elämässä sitcomia jossa on juoni tän tavallisen sit&notcom (dotcom?) -sarjan sijaan. Mutta pakko myöntää, tuntuu välillä mukavalta olla rauhassa. Hetken aikaa, kaikki hyvin siis.
Loppupäivä pitäisi sitten viettää lojuen ja ollen syömättä iltakahdeksaan. En näe tätä vaikeana, eilenkin jotenkin epähuomiossa hankki itselleen ähkyn Watami-izakayassa.
Helluntai? Mikä helluntai? Oliks sellainen?
Sää on jotenkin rikki. Lämpötila ei tunnu millään kohoavan yli 18 asteen ja mä kun pakkasin ekana hellepäivänä kaikki villapuserot – paitsi yhden oranssin – pois niin tuskastelen erilaisten aluspaita-t-paita-pitkähihainen paita – päälle laitettu lyhythihainen – kombinaatioilla…yritän kertoa ittelleni että näytän peileissä nii paksulta vain siksi että on paljon päällä, mutta kolmannet lyhyen ajan sisään takamuksesta revenneet housut valitettavasti todistavat väkevästi toiseen suuntaan…

3 thoughts on “Sunnuntai

  1. Ja pyh. Nykyään housuja ei vain tehdä kestämään.
    Tahdon sellaiset työläisfarkut, joita käyttivät kaivoksissa joskus 1800-luvulla. Eivät taatusti reveneet puolen vuoden sisään.

  2. Hahaa, siis takamuksessani ei olekaan mitään vikaa! Virukset ja pahat housunvalmistajakartellit vain tekevät kieroja maailmanvalloitussuunnitelmiaan!
    Mutta, tunnustan tässä kommenttipalstalla että ryhdyin dietille. Ensimmäistä kertaa eläissäni. Saas nähä miten käy.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s