Päivän besserwisserismi

CRW_2646.jpgKyllä mä ny oon niin Truu Tokioait. Gwen Stefani laulaa useammassakin kappaleessa Harajukun tytöistä ja mua raivostuttaa kun se lausuu sen ‘harashuku’ eikä haradzuku.
Jotta ei kellekään jäisi epäselväksi miten hyvin mä olen selvillä siitä mikä on trendikästä ja muodissa ja in (kun epäilemättä ko. popparin levymenestyksen myötä jokaisen itseään kunnioittavan trendilehden on lähetettävä agenttinsa haistelemaan trendituulia takeshitadorille), niin kerrottakoon tässä että uutena trendinä ‘goottityttösillalla’ ja sen ympäristössä on överipukeutuminen. Överiksihän niiden milkmaid-from-hell -asut on menneet jo aikoja sitten, mutta tänä keväänä on tullut kuvaan mukaan tietoista ylipukeutumista, tavallaan lyövät läskiksi koko vaatetuksen idean, kuin kokeillakseen miten järjettömiä vaateyhdistelmiä voi käyttää ja silti saada turistien moottoriperät haukkumaan. Vihreät koulutyttösukat, pilkulliset piikkikorkolenkkarit, ärjy kukkamekko (rintaliivit mekon päällä), peruukki tai kampaus joka tuo mieleen pelle hermannin (ilman kaljua), henkseleitä, vöitä, pussihihatakki…
Tyylisilmäni (mikä?) saattaa olla kuitenkin menossa kaihin puolelle. Useampaan kertaan olen jo havainnut näkeväni vaaleanpunaisen ihan niihin väreihin kuuluvana jotka hyväksytään vaatetuksessa. Toistaiseksi ensimmäinen Hello Kitty-tuotteeni on vielä ostamatta, mut jotenkin ne alkaa olla… kivoja!
(Taustalta kuuluu muinaisen Yoen tuskanhuutoja, sen Yoen jonka mielestä vaatteita tuli vain yhden värisinä (musta) ja vaaleanpunainen oli epäilyttävä jopa lontoonlakujen värinä… vaan ei voi mitään. Yoetkaan eivät ole ikuisia.)
(Huomatkaa Naganosta löytynyt mahtavan Wagner-jumalan patsas!)

3 thoughts on “Päivän besserwisserismi

  1. Hmm… an other example of the evil two-facedness of that company – Meiji, the owner of this shop and probably the largest company making chocolate in Japan, also owns a chain of fitness centers – for example, mine! Not so encouraging that they have chocolate bars on sale over the check-in counter to the gym…
    Looks good, though. Got to check that out next time hanging around Tokyo Eki / Ginza areas…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s