Aivo hoi

Taidan olla kipeä. En ainoastaan siksi, että höyrähdin maanantain viimeisessä asuntoesittelyssä ja käskin agenttia laittamaan hakemuksia sisään (ilman selkeää kuvaa miten paljon se nyt söisi kuukausibudjettia) vaan myös siksi, että tänään bluffaamalla tieteen huipulle-taktiikkani nousi aivan uusiin uriin. Istuin palaverissa ja katselin vierestä, kun täysin vakavan näköisenä ja vieläpä inspiroituneena keskustelin pomon kanssa erääseen kirjaan tulevasta kappaleesta – tarkemmin ottaen siis siitä, mitä osia siitä kirjoittaisin. Deadline on käytännössä kuukauden päästä, ja aihe mulle lähes tulkoon tuntematon.
Saattaisin muuten olla oikeasti huolissani järkeni puolesta, mutta onneksi kuumemittari näyttää tarpeeksi lukemia jotta voin kertoa itselleni olevani flunssassa enkä sentään täysin seonnut. Flunssa – alkaa olla muuten jo perinteikäs tämä mun heinäkuuflunssa, kolme viimeistä heinäkuuta olen viettänyt Japanissa ja joka kerta olen ollut samanlaisessa flunssassa – myös tuntuu jotenkin pimittävän kaikki normaalit itsesuojelu – ja paniikkivaistoni; on sellainen olo että, pah, kyllähän mä nyt kirjoitan aiheesta kuin aiheesta kymmenen sivua tekstiä.
Toivottavasti eteen ei nyt tule enää minkäänlaisia mielenkiintoisia ’tilaisuuksia’ ja ‘haasteita’ tai – nykyisessä tilassani taidan olla täysin kykenemätön sanomaan ‘ei’.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s