It’s alive

NEC_0024.jpg – minä siis. Flunssaisena ei ole jaksanu muuta kuin tehdä töitä ja nukkua, mutta blogitetaan nyt niin ei ihan maailma unohda mua.
Tärkeä rajapyykki elämässäni on ohitettu. Ostin nimittäin elämäni ensimmäisen aidon Hello Kitty tuotteen. Se ei ole vaaleanpunainen vaan persikanvärinen – joten vielä on astumatta tuon viimeisen aidan tuolle puolen jolta ei ole paluuta entiseen.
Joka tapauksessa, hyvät naiset ja herrat, esittelen teille: Hello Kitty Mental Reset – pillerit!!! En jaksa tavata paketin toiselta puolelta mitä kaikkea ne sisältävät, mutta reilulla 200 jenillä sai Sunkus-conbinista kolme nappia. Parasta ennen tammikuussa 2007; säilyy käsilaukun taskussa hätätilanteen varalta. (Pitää olla melko hätätilanne että uskallan käyttää; edellinen kokeilu – “Smile Booster” – juoma aikaansai hymyjä vain vierustovereille kun käkättivät mun tuskaiselle ilmeelleni. S’oli PAHAA.)

2 thoughts on “It’s alive

  1. Congratulations! There is no turning back now. Before you know it, you’ll be buying all kinds of stuff: pink bag, another bag, suitcase, sandals,small containers without purpose… Or wait a minute – was it me?… But it could happen to you. Pink is just lurking round the corner…

  2. Yeah, I know … and I already DO have two skirts that are colored ‘peach’ … scary, ain’t it?
    Especially, when today, a professor and his assistant (both japanese) saw me on the corridor, pointed at me and exclaimed: “kawaiiii!! seiraamuun!” (I’m wearing a jeans skirt and a blue and white hooded pullover, and most definetly was not consciously doing any dressing up for my day in the lab… )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s