Mihin niitä miehiä muka tarvitaan

honda.jpg Sain sitten vihdoinkin itseäni vähän niskasta kiinni (inspiraatiolähteenä eiliset treenit jossa käytettiin niskan/kallon välissä olevia pisteitä vastustajan nujertamiseen) ja pyöräytin muutamia uusia kuvia galleriaan. Siis, viikonloppuna tuli tehtyä lintukuvausretki maaseudun rauhaan, elikkä Tokyo Motor Show 2005:een.
Mähän en tunnetusti ole mikään porshenperäänkuolaaja (vaikka olenkin kerran sellaisen takapenkillä ollut, ja se oli vielä käynnissä) ja kaikki kaksipyöräiset moottoroidut laitteet sinkoutuu lähimpään seinään jos minä olen kyydissä (paitsi jos Towo on kuskina ja mulla on ämpäri päässä). Siitä huolimatta, tuli tuolla nähtyä muutamakin sellainen laite jonka voisi jalkojensa väliin haluta. Vaikka edelleen periaatteesta valitsisisin sinne mielummin vaikka hevosen, ei ajatus metanolilla tai sähköllä käyvästä syöksysurmapelistä jossa olis turvakamerat joka suuntaan estämästä niitä törmäilyjä, tunnu sittenkään ihan mahdottomalta.
Suzukin tyttö oli silkkaa GCI:tä, Kawasakin Ninjat (ne pyörät) lämmitti mieltäkin, ja Clarionin äänentoistolaite-esityksen aikana meinas saada itkupotkuraivarin, kun ei saa prätkää eikä autoa eikä CGI-vatsaa eikä edes iPodia. Mutta ehkä sentään voin ostaa muovisen pikkuturkisliivin, ne näytti olevan erittäin IN kaikilla naisilla joilla on jo nuo edelliset.
ipod.jpgLuontokuvausretkenä tuo oli tietysti hiukan huijausta, vähän kuin menisi kuvaamaan villieläimiä eläinmuseoon. Todellisessa elämässä harvoin pääsee ottamaan kuvaa haukasta juuri kun se on iskemässä kyntensä koobraan, tai täydellisestä naisesta joka on juuri sielukkaasti nousemassa moottoripyörän selkään. Hämmentävästi paikalla oli tasan kaksi miesmallia esittelemässä asioita; toinen niistä toimi vain äänenä liehuvien naisvartaloiden taustalla. Toinen sentään poseerasi, mutta tosi tylsästi vaimonnäköisen naisen kanssa esittelemässä sellaista autoa jolla tuo tyylikkäisiin tweed-asusteisiin pukeutunut pariskunta voi ajella ranchilleen ratsastamaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, jotteiko noita pelejä markkinoitaisi myös naisille – mutta niitäkin puffattiin tiukalla tyttöenergialla (“sisko meni naimisiin ja sai auton, jossa on sikasöpöt pyöreät ovet ja ruutupenkit. nyt me ajellaan siskon kanssa ympäri kaupunkia, ja autoon mahtuu ihan sikana ostoksia!”). Missään ei näkynyt miehekästä autoa, jonka vieressä seisoisi sellainen adonis jonka koko olemus kertoisi naisille, että “tämän auton kyytiin haluat!” – tai edes “jos sulla on tällainen auto, tän näköiset pojat kattoo sun perään”.
Niin että mihin niitä miehiä enää tarvitaan. Varsinkin kun autot vaihtaa renkaansakin itse ja soittaa kotiin jos öljyt pitää vaihtaa. Tosin, se tuli huomattua että Sty sai aika lailla paremmin kontaktia noihin lintuihin ja asetteli niitä pienillä päänliikkeillä haluamiinsa asentoihin. Notta ehkä niille miehille viel joku rooli löytyy, vaikka siinä että saa naisista esiin paremmat puolet.
“Parhaimmisto” mun räpsyistä luontoretkeltä löytyy ny sit ainakin jonkin aikaa tuolta – jotta tähän saisi sellasta trendikästä interaktiivisuutta, ni pistäkää vaikka jotain arvostelua tähdillä kuviin niin valkkaan sit niistä kaks parasta jotka liimaan päägallerian jatkoksi. Muut saanee potkaista tyhjää bittiä.
Jospa sitten vaikka ottaisi tavoitteeksi että prosessoisi edellisetkin kuvat (mm. Koreasta, Nikkosta ja Kumamotosta). Saas nährä.
(Ai niin. Ainakin yks pullukahko thirtysomething-moottori-otaku videokuvas kännykällään *mua*. Tiedä sitten pitäskö olla otettu vai pahoivoiva:)

Advertisements

2 thoughts on “Mihin niitä miehiä muka tarvitaan

  1. Kiitoksia hienoista kuvista! Kävin kyseisessä showssa muutama vuosi sitten ja tykkäsin kovasti. Oli kiva nähdä taas mitä olivat kehittäneet. Kun vielä senkin päivän näkisi että niitä adoniksia siellä auton vieressä olisi… Omalla käynnillä jäi mieleen joku firma, jossa tytöt jakoivat lehtisiä pikku hemaisevissa hamosissaan kun taas paikan ainoa miespuolinen oli pukeutunut johonkin tuulipukuun…

  2. Mulle jäi vähän sellainen kuva, että paikalla olevat miehet (siis ne jotka oli töissä siellä) oli järjestään yli 60-vuotiaita, ja ne oli puettu duunarihaalareihin. Mikä vaiva olisi ollut siinä, et olis ollut edes joitain särmästi puettuja sieviä miehiä vaikka jakamassa flyereitä uusista hienoista moottorimännistä? (vai mitä ne ny o nimeltään, ne asiat mitkä menee moottorissa ylösalas).
    Tavoite: ens vuonna ei missata ainakaan laiskuuden vuoksi Tokyo Game Show:ta (niinkuin on käynyt jo kahtena vuotena peräkkäin, Makuhari Messe tuntuu viikonloppuisin olevan NIIN kaukana…)
    Ja kuvista: vielä kun Sty saisi kuvansa nettiin, niin niissä olis sit (ainakin kuuleman mukaan) myös niitä moottorilaitteita…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s