Demokratian ytimessä

engrish.jpgTäällä taas, missä ihmiset on suuria kuin The Thing siinä aktionpätkässä jota ei jaksanut koneessa katsoa, niillä on kummalliset hiukset ja koko aika ovat kysymässä että miten voin tänään. 10 tuntia Chicagoon oli selkeästi taas liian lyhyt lentomatka mulle, en ehtinyt tekemään puoliakaan niistä asioista joita olin suunnitellut (kuten esimerkiksi olla tekemättä mitään noin neljään tuntiin). Jenkkien pohjoisosien vuoristoalueet oli hienoa lumista shakkiruudukkoa, Washingtonissa mua onneksi odotti paitsi yltiöystävällinen hotelli ja sen huonepalvelijat myös miellyttävä +17 asteen keli.
Minne tahansa kun katsoo, näkee ihmisiä jotka joko a) syö tai b) puhuu puhelimeen (handsfreena tietysti) tai näprää jotain kummallista blackberry-laitetta. Dollarin kurssille on kans käynyt jotain hassua ja kaikki on yhtäkkiä kallista. Hotellikaan ei enää tarjoa ilmaista broadband-nettiyhteyttä vaikka varauksen aikaan vielä niin vebisivuilla sanoin. Maksan siis tästäkin ilosta 10 taalaa/vrk. Mutta pitää pitää itsensä hereillä jollain konstilla vielä pari tuntia.
Toistaiseksi en oo löytänyt mitään keinoa laittaa huoneen verhoja kiinni niin että niistä ei näkyisi läpi suoraan vastapäisen talon toimistoihin. Ja harmittaa kun en muistanut uudelleenasentaa läppärilleni eveä – tää “broadband” on melkein yhtä hidas kuin mitä meil oli Ihousessa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s