Etsintäkuulutus

Hei sinä #ae-kanavan (tai jonkun muun tuntemani viiteryhmän) jäsen, joka tunnustat olevasi kiinalaisen mahtieepoksen “Seven Swords” erään hahmon ilmetty kaksoisolento, viitsitkö pistää mailia. Oon tässä jo useamman päivän ajan tuskaillut kun en saa päähäni että kenen näköinen se leffan ensimmäisten hetkien aikana loistanut näyttelijä on.
(Leffa itsessään on kolmituntinen mestariteos osastossa “Anteeks siis mitä tapahtui?” No-nonsense hevosia paljon, ei siis sellaisia kadultapoimittuja ekstrahevosia eikä Sormustenherran kansoittaneita hevosten Tom Cruiseja ja John Travoltoja. Spoileri: “Ilo Onni” ei pelasta tilannetta viime metreillä. Petyin.)

Aamulla herään siihen kun naapuri käyttää sirkkeliä. Unissani kuvittelen että ehkä se tekee kissoista pihvejä. Pitäisiköhän huolestua?

Lähikaupasta löytyi pipareita. Jotenkin häiritsee se, että täällä myydään pipareita useammilla eri tavoilla maustettuna kuin suomessa – en suostunut ostamaan Cappucinon tai Vaniljan makuisia pipareita. Sen lisäksi sokerittomia myslejä 460 yenillä kilo! Häiritsi niin paljon että ostin sitten useamman. Ehkä muutun vielä jonain päivänä hevoseksi.

Jotain ihan asiaakin piti kirjoittaa, mutta ei nyt muistu mieleen. Ja kun läppärin virtajohtokin unehtui töihin, saattaa jäädä viikonlopun kirjoittelut tähän.

HAHAA! Ehkä ne sittenkin toimii. Vaikka tuossa seinän vierellä on vielä pari kohtaa josta voisi kuopia ja johon voisi tarpeensa tehdä, ei siihen oltu koskettu koko yönä kun laitoin vedellä täytetyn PET-pullon koristeeksi. Kyllä tää muovipullo – betoniharkko – puutarha aina jonkun Zen-kivipuutarhan voittaa!
seina.jpg

One thought on “Etsintäkuulutus

  1. Veikkaanpa, ettei ihmiset itse nää samoin yhdennäköisyyttään johonkuhun kuin muut. Laita blogiin kuvareferenssi siihen näyttelijään/roolihahmoon niin ihmiset voi arvuutella ketä tarkoitat?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s