Blame Canada

eiku, Blame Yoe. Perhana kun ei mistään netin kautta meinaa saada lätkän finaalia, niin mehän mennään kattomaan se matsi Shibuyan "The Maple Leaf"-nimiseen kanadalaisbaariin. Huolimatta siitä, että aikaeron takia menee aika myöhäiseksi. Mutta kun se eilinen Shibuyan reissu jäi tekemättä…

Yleensähän en moisen vuoksi jaksaisi vaivautua. Mutta on se sentään olympiamitali. Ja on se sentään Ruotsi. Ja HIMin keikallekaan ei oo tullu hankittuu lippui.

Paha vaan, että mulla on aika voimakas vaikutus ollut näihin oleellisiin peleihin; jos mä katson mitään tärkeää ottelua, Mats Sundin tekee kaks maalia vikalla minuutilla ja jatkoajalla yhden.

Ni et syyttäkää mua sit. Tai kanadalaisia joilla on baari täällä. Jos joku haluaa vaikuttaa asiaan lahjuksia otetaan vastaan ja voin sitten harkita kotiin jäämistä.

Tosin, tuolla sataa vähän ikävähkösti. Voi olla että jään sittenki sohvalle lojumaan. Jää nähtäväksi. 

7 thoughts on “Blame Canada

  1. No niin. Olihan se suorassa lähetyksessä aika liikkistä kun Teppo Numminen pyyhki silmäkulmaa.
    Tulikohan se aiempi kommenttini läpi vai jäikö spämmihaaviin? Niitä Polskieradio -linkkejä taisi olla useampi siinä. Podcasteina ei taida olla kuin joku tietokoneaiheinen ohjelma mutta streameja useammasta kanavasta windowmediasta kylläkin.

  2. mek: piti joo. Sorry… ikinä en ole katsonut yhtään Suomen Tärkeää Jääkiekkomatsia niin että ne ois voittanu. Globenin matsin jätin tarkoituksella katsomatta. Lupaan mennä komeroon ensi kerralla kun olis arvomatsi.
    Mutta olihan se hienoa, selät vastakkain aika paljon isomman ruotsalaiskannustusjoukkueen kera kannustaa omaa puoltaan. Saatiin jokunen paikalla ollut japanilainenkin Suomen puolelle; se on kyllä sanottava Ruotsin porukan eduksi, että osaavatpa laulaa toisin kuin suomalaiset.
    Meinas kyllä jäädä lätkä katsomatta, kun porukan miehet rupes lusmuilemaan ja niitä piti oikein repiä sohvalta liikkeelle. Jos ois suuresti satanut niin ehkä oltas jätetty menemättä. Sellaista se on 🙂
    Tuija: joo, spämmifiltteri takertui linkkeihin ja karantenisoi ne; mutta ei hätää, oot nyt valkolistalla 🙂 Ja kiitos. Koitan löytää jotai mitä jaksaisi kuunnella… jotenkin toivoisi vaan kuulevansa jostain muusta kuin hiirenheiluttamisesta, kun sillä saralla tuskin Puolassa ollaan mitenkään ihmeellisen omaperäisiä, ja mielummin kuuntelisi vaikka päivänpoliittisia tai kulttuuriin liittyviä asioita. Mut rupeen vahtimaan.
    YLE taitaa muihin verrattuna olla ihan kunnostautunut podcastaus-rintamalla, Puolassa kun kuitenkin väkeä on moninkertaisesti enemmän eikä se tekniikka nyt niin kallista ole etteikö markkoinoita löytyisi. Vielä kun saisi vielä vaikka ajankohtaisohjelmia jostain, vaikka pikkuformaatissa ja maksullisina… (siis TV-ohjelmia. A-studiota, A-talkkia ja mitähän kaikkea siellä nykyään menee…)

  3. No joo, itseään tässä pitää syyttää sillä minulla on sama vaikutus Suomen peliin. Jos olen paikassa jossa en näe kisoja ne pelaa hyvin ja heti kun pääsen telkkarin ääreen Suomi häviää. Uskoin monta vuotta, että se vuoden -95 mestaruuskin on vain kansallinen salajuoni minua vastaan.
    Silti kirosin ekan kerran vasta kun peli päättyi ja pikkujätkäkään ei itkenyt eli kaikki meni aika hyvin. Molempia kyllä harmitti vielä aamullakin, mutta niin sen pitää ollakin.

  4. Me taas havaittiin olevamme vähemmän pahalla päällä kuin jos olisi mennyt katsomaan ko. pelin Suomessa jossain kisastudiobaarissa, ja joutunut kuuntelemaan sitten humalaista uhoamista vielä kotimatkallakin. Jotenkin tuolla sai nautittua jännittävästä kisatunnelmasta, ja vaikka oisha se ollu kiva jos Suomi ois voittanu, ni peli oli kuitenkin tärkeintä.
    (Ja firmassa ei oo kai yhtään ruotsalaisia duunissa, joten ei tarvitse niiden edessä noloilla..)
    Niin siis, jos olis ollu Suomes ni ei ois tarvinnu mennä baariin kuulemaan peliä, ois riittäny et ois istunu kotonaan ja kuunnellu naapurien meuhkausta:)
    Mutta mutta – miksi BS1 (japanilainen kaapelikanava) näytti melkein pelkästään ruotsalaisia pelaajia lähikuvissa?

  5. Jos ne ruottalaiset oli komeampia? Itse ihmettelin jo aikaisemmin miten jokaista peliä seuraamassa on pallovatsaisia keski-ikäisiä suomalaisia miehiä ja kauniita nuoria venäläisiä naisia.

  6. Nicepuolinen kaveri soitti pelin jälkeen ja _kyllä_ oli hänkin sitä mieltä että rumia olivat, ruotsalaiset 😀 Vaikee vahvistaa muuten kun perimätiedolla, itte olin uimassa ja saunassa pelin ajan…

Leave a comment