maanantaiparadoksi

101p.jpgMaanantai. Varmasti taas kaikki on ihan yhtä sotkua kuin ennenkin. Huomioonottaen sen, että toi mun pidennetty viikonloppuloma oli pääosin kustannettu sillä, että jätin kaiken oikeasti tärkeän suoritettavan tietoisesti maanantaille, odotettavissa oli että päivästä tulisi pitkä ja hikinen.

Vaan mitä kummaa. Heräsin (liian) aikaisin, kaikessa rauhassa söin aamiaista ja tarkistin mailit ja viikon kalenteriin merkityt tehtävät ja kirjasin niitä lisää. Töissa työmailit ja ilmestyneiden lehtien sisällysluettelot oli luettu (ajatuksella) jo kauan ennen lounasta, ja hiiretkin oli laitettu ojoon ennen iltapäiväyhtä. Kolmen aikaan alkoi peukaloiden pyörittely – jostain syystä en keksi MITÄÄN mitä pitäisi tehdä. Paremman puutteessa lukaisin läpi pienen pinon yhden Columbiaanin review-artikkeleita, siltä varalta että se hyökkäisi joskus tänne luennoimaan ja ihminen haluaisi osata kysyä siltä jotain. Pomoakaan ei näy niin että ei ole mitään syytä yrittää väkisin näyttää hikoilevalta.

Neljältä kirjoitin rästiin jääneet muistiinpanot puhtaaksi labrapäiväkirjaan. Vaihdoin välillä skilliä. Kirjoittelin maileja. Viimeisenä oljenkortena keksin että labran vesilaite pitäisi huoltaa! Ja vaikka DeLay, jonka kontolle kyseinen homma on pääosin langennut, on ihan paikalla, minä teen itte.

Vesisäiliön täyttymistä odotellessa ehtikin sitten jo valitsemaan niitä mökkejä sieltä Hokkaidolta.

Nyt kello on kuusi, ei voi tehdä mitään muuta kuin lähteä kotiin, tehdä tunnin verran japaninläksyjä ja sen jälkeen voikin taas rauhassa loikoilla ja tehdä mitä huvittaa.

Eihän tämä ole mahdollista. Aika toimii jotenkin oudosti. Tuntuu että elän jossain TV-ohjelmassa. Eilen kun tilattiin pizza intternetistä, se oli sendin painamisesta laskien vajaassa kymmenessä minuutissa ovella.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s