Chileläinen keksijä on rakentanut ihmerobotin, joka löytää maahan kaivettuja aarteija ja ruumita. (National Geographic). Sama lähde kertoo toisessa jutussa, että vaikka alaskalaisen eläintarhan työntekijät on väsänneet norsulleen juoksulaitteen, sitä ei huvita urheilla.

Sillävälin toisaalla: Dr. Yoe tekee tylsiä sokkokontrollikokeita ylijäähdytetyssä huoneessa kaiken sen ajan mitä tältä viikolta irtoaa, eikä luultavasti päivitä blogia ennenkuin perjantaina. Jos blogilista muuta väittää, ne on ne spämmerit kuitenki vaan;)

2 thoughts on “

  1. Luin ensin että “chilieläinten keksijä”, mikä olisi ollutkin jo aika mainio keksintö (ainakin minun mielestäni). Jos kaipaat jännempää keksittävää, niin voithan yrittää rutiinien ohessa miettiä ratkaisuja sellaisiin ongelmiin kuin “miten pitää lemmikkirotat poissa sohvasta” (olemme selvästi häviöllä tässä taistelussa) tai suunnitella scifistisiä ruokaohjekontribuutioita Finnconin yhteyteen (Hullu tiedemiesklubimme yrittää kehittää mm. räjähtäviä ruokia). Yritän myös lähettää postia ja valokuvia oikeasti etteivät ihmiset joudu lukemaan kuulumisiani yleiskommentoinnin ohessa…

  2. Noh kun meillä noita fluoresoivia eläimiä kehitellään, niin niitä on muitakin kuin mun hiiret. Naapurirakennus keskittyy kokonaan vesieläinten kasvatukseen, kehittämiseen ja tutkimukseen, ja niillä on varmasti siellä myös fluoresoivia (seepra)kaloja. Eli eikun vaan pimeessäloistavaa sushia!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s