Lukijapostia

CRW_5082.jpg "Se Norpe-kiuasjuttu juontaa juurensa jostain 60-70 luvuilta, jolloin Norpe teki niitä ja kaikenlaista muutakin ihmeellistä, mm kokonaisia modulisaunoja kerrostaloihin. Valmistus lopetettiin jo 70-luvun alussa, mutta netistä on löytynyt ihan ajantasaisia sivuja, joilla myydään Norpe-kiukaita malleja Turku, Tampere, Helsinki yms. Kukaan Norpella ei tiedä kuka niitä valmistaa, mutta Australiassa ilmeisesti joku entinen norpelainen niitä väsää ilman mitään nimioikeuksia ja sopimuksia. "

… näin kertoi Saara. Jessus sentään – ehkä se kiuas ei sittenkään olis oikeasti kestänyt vettä jos se oli joidenki aussien valmistama? 🙂

Olen syönyt Wienin kuuluisia puolalaisia voikkareita (loistokonsepti, lisätään listaan asioista joita tarjotaan siinä ruokalassa jonka perustan jos saan tarpeekseni tieteestä), kuuluisaa Wieniläistä jäätelöä kuuluisassa jäätelöbaarissa (annos oli nimeltään Eispizza), ja juonut vedellä laimennettua viiniä kuuluisassa Wieniläisessä viinipaikassa. Apfelstrudel on kokeiltu, samoin kuin kanttarellit. Olen nähnyt talon jossa Mozart asui sekä aika monta täysin vihjeetöntä posteria. (Miten voi joku tosissaan esittää posteria jossa kokeet tehtiin "around P14" hiirillä, eikä osaa kysyttäessä edes tarkemmin määritellä että mitä se around tarkoittaa, eikä selvästikään ollut koskaan tullut ajatelleeksi kehityksellisiä aspekteja?)

Jostain löytyi kuitenkin paikka, joka myi pullotettua jäävihreääteetä! Voitto, vaikka olikin se niin kovasti makeutettua että tuskin maistoi teen sieltä alta.

Rahastonhoitajani ilahtunee kovasti tiedosta, että tässä kylässä kaikki kaupat menee puol kuudelta kiinni, joten ei ole varsinaisesti vaaraa siitä, että ostaisin lisää kenkiä…. 

Advertisements

3 thoughts on “Lukijapostia

  1. Muuten kuulostaa hyvältä, mutta… “Vedellä laimennettua viiniä?” Mikä sulla on?
    Toivottavasti se P14 ei vipannut kovin montaa päivää, ainakaan alaspäin…

  2. Hemi, se vedellä laimennettu viini on joku näiden paikallisten idea, ei mun… Sanovat että se on hyvä kuumalla kelillä.
    Kerroin muuten Kristian Donnerille että sulla on blogi. 😉

  3. IIK! Siirränkin heti kaikki “Seksiä, huumeita ja elektronista musiikkia” pois julkisista merkinnöistä… Tai no, Kicke… ehkäpä en pidä mitään kiirettä. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s