Metwurstin rantaloma?

tekaway.jpg Joskus muinoin, kait toissa vuonna, päätin ryhtyä uimaan uima-altaassa kun se on niin terveellistä. Ja sitähän varten tarvitaan uimapuku; onneksi taisi olla uimapukukausi niin että Ito Yokadokin tarjosi melkoista valikoimaa mizugi:jejä. Vaan kyseinen ilta muuttui pian kurjaksi, kun mikään ei mahtunut päälle, ja loppujen lopuksi jouduin ostamaan kaksiosaisen, pitkälahkeisen vaatteen jossa oli muovitetut rintatötteröt kokoa suurinpiirtein D ja housujen vyötärönympärys oli noin kaksi kertaa isompi kuin mahani vaikka reidet vain juuri ja juuri mahtuivat lahkeisiin. Kävin uimassa kerran, vaate keräsi munkin hitaalla uimistahdilla vettä sisäänsä kaikkiin ylimääräisiin säiliöihinsä sen verran että meinasin upota. Enkä sen jälkeen ole uinut.

Nyt olis kuitenkin tarkoitus taas viettää aikaa vedessä, erilaisissa sukellus yms. polskinta-aktiviteeteissa, ja jotta ei menisi hukkaan jo maksettu matka Okinawalle, pitäisi se uikkari kuitenkin hankkia. Taas on mizugi-kausi, kaikki tavaratalot leveilee swimsuit squareillaan ja kun olen pikkuisen laihtunutkin niin ajattelin että jospa nyt saisin moisen hankittua.

Hymy hyytyy kun huomaan että 99% tarjolla olevista räteistä on täysin uimiseen kelpaamattomia pitsi/rusetti/paljetti/härpäke-bikiniviritelmiä jotka peittää ihoa huomattavan vähän, tai kokouikkareita joissa on taas ne sisäänrakennetut rintatoppaukset. Myyjätätien arvioivan katseen alla käyn läpi kymmeniä malleja ja löydän joitakin yksiosaisia joissa ei ole kyseisiä pullistimia, ja vetäydyn hikisenä sovituskoppiin mukanani Large-kokoisia näytekappaleita.

Jotka jumittavat päälle vedettäessä jo polvien korkeudella.

Jos ei olisi nyt ollut oikeasti tarve saada hankittua uikkari, niin olisin poistunut kotiin itkemään; nyt siis jatkoin tuskien taivalta kunnes löydän Tobu-tavaratalon urheiluosaston takanurkasta "Queen Size"-osaston ja muutamia (oikeasti alle viisi) malleja yksiosaisia uimapukuja ilman rintavahvikkeita. Valitsen halvimman, joka sekin maksaa kymppitonnin, vaikka niitä uimiseenkelpaamattomia vesivaatteita olisi saanut paljon halvemmalla. Seuraavat vaihtoehdot ois ollut niitä samoja malleja mitä Japanin kuuluisa olympiauimajoukkue käyttää; näytti kyllä käheeltä, mutta epäilin että hainnahkaimitaatiopinnoite virtausvahvistuksen pienentämiseksi ja "Videoproof lining" infrapunakameralla otettujen nakukuvien estämiseksi menis hiukan hukkaan mun kohdallani, veden pinnalla kun uin lähinnä pullasorsauintia ja veden alla, jos siellä nyt joku mua kameralla kuvailisi, kuvittelen olevani myös muutaman ylimääräisen neopreenimillimetrin suojassa.

Makkaralta näytän uimapuvussa edelleen, mutta ainakaan ei tartte mennä veteen alasti. Paitsi nyt kun lähden blogimiittiin Odaiban onseniin.

(Kuvan engrish-sushipaikka kuvattu Wienissä.) 

 

 

Advertisements

9 thoughts on “Metwurstin rantaloma?

 1. Näen jo edessäni killetävän vaihtotalouden… Lähetän sinulle täältä uimapuvun, ja sinä taas postitat minulle japanilaisen lehden jota ei täältä saa! Saisiko olla oranssi vai vihreä, kuvioitu vai yksivärinen? :->

 2. Jaa että millainen lehti pitäs saada? 🙂
  Pitäs varmaan perustaa pieni putiikki, oikea Yoen Siirtomaatavarakauppa; aina jos silmään sattuu jotain mitä joku kovasti siellä kaipaa niin sen voisi ostaa ja postittaa suomeen (maksu siiderinä tai salmiaakkina? 🙂

 3. Kolibri: apua, joku vielä kuunteleekin sitä! 😉 Mä yritin niitä ammuskella kännykameralla, Kibaa ja Sasukea, samalla kun olin kynsihoidossa, muttaei riittänyt valo eikä agiliteetti tältä ninjalta siihen…
  Onksul jotain salaista sisäpiiritietoa siitä, että pääseekö Naruto joskus eroon iankaikkisista yhdenjakson fillereistä ja takaisin pääjuoniuraansa? (Me ollaan n. jaksossa 189).
  Nimim. Tahdon Sasuken!

 4. Ain’t that the million dollar question 😉 “Vahva” huhu on että kunhan uusi kausi alkaa syyskuussa/uusi elokuva on tullut, niin juoni jatkuisi, siis kai jossain jaksojen 200-210 tienoilla. Ei voi muuta kuin toivoa sillä tämä alkaa olla jo rikollista kun vertaa siihen millaista taidetta Kishimoto tekee… varoitan sitten myös etukäteen että jakso 192 on kaikkien aikojen pohjanoteeraus. Jos tämä taso jatkuu lähetetään ninjapartio Studio Pierrotille kylään.
  Mä liityn myös Sasuke-kerhoon. Meillä kotona miehen kanssa keskustellaan melkein päivittäin siitä onko Sasuke pelastettavissa. Minä uskon että Naruton ystävys sen vielä käännyttää mutta mies uskoo että se on lopullisesti mennyttä.

 5. Kolibri: Jesh! Sasuke FTW! Meilläkin päin käydään asiasta keskusteluita – ja mä olen satavarma, että ei niin hieno tyyppi kuin Sasuke voi vaan mennä kokonaan pilalle. Sitäpaitsi, sehän lähti siihen mukaan kuitenkin pohjimmiltaan siksi kun se rakastaa ja ihailee isoveljeään..
  Siinä oon muuten samaa mieltä sun kanssa, että tyttöninjat on aika nysväköitä, melkein kautta linjan. Paitsi tietty sitten kun ne kasvaa aikuisiksi… 🙂

 6. Te ette vaan pysty näkemään Sasuken kauniin ulkokuoren läpi. Sasuken oma ylpeys, viha ja kostonhimo tuomitsevat Sasjuen jo etukäteen.
  Muistakaa Jiraiyan sanat:
  “Over the years I’ve seen that type of Ninja before -Orochimaru’s type. Sasuke is in darkness now.”
  Mutta minkäs minä fanitytöille mahdan. 🙂 Sasukella on kauniit kasvot, siitä ei pääse mihinkään. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s