Rasti seinään

aamukissa2.jpgTiedättehän sen tyypillisen tilanteen, missä huomaatte pomon esittävän hienon uuden ajatuksen, joka tarkemmin tarkasteltaessa osoittautuu teidän omaksenne?

Ny kävi niin, että esitin pomolle sen oman idean suoritettavista kokeista (ja jouduin vähän vielä selvittämään asiaa) ja saan tästä pisteitä "nerokkaan ja oivaltavan ajattelun" vuoksi; siis pomo ei todellakaan muistanut mitään moista ehdottaneensa.

Ei, en korjannut ja kertonut toistavani vain hänen antamiaan ohjeita.

Olen edennyt kesäoppilaiden opastuksessa siihen vaiheeseen, että paljastin nuoremmalle heistä salaisen keinon tarmokkaaseen ja suorittavaan työntekoon – tai no, ainakin sellaisen vaikutelman antamiseen. (Kuljetaan ympäriinsä tai surffaillaan netissä pitäen mukana piippiajastinta, joka on laitettu hälyttämään vaihtelevin väliajoin. Aina hälärin soidessa lopetetaan kiireisesti se mitä kulloinkin on tekemässä tai tekemättä, ja porhalletaan vauhdikkaasti vaikkapa vessaan puuteroimaan nenää.)

Tyyppien mielestä tää oli nerokas ajatus – mä luulin että tää on yleistä tribaalitietoutta?

Perjantai. Luulin että se ei ikinä koittaisi, mutta tein kuitenkin parhaani huolehtiakseni sen saapumisesta ja tein koko viikon aivan järjettömästi töitä. Olkaatten kiitollisia. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s