3000 kilometriä raiteilla

CIMG0957.jpg tuli sitten ajettua kahdessa päivässä, ja maksettua siitä erinäisten typeryyksien vuoksi lähes kaksinverroin. Viimeiseksi kävin saattamassa veljen Nagoyan turvatarkastusportille asti – ei niin ettäkö mies olis moista apua tarvinnut, mutta mielummin sitä myöhästyy montakin tuntia töistä kuin jättää väliin tilaisuus heittää läppää Frendeistä ja vangituista soittimista.

 

piih. On mul kyl maailman paras broidi.

 

Takaisin työpaikalle, officessa ei ole ketään. Innostus työntekoon ei kuitenkaan ole niin suuri ettäkö haluaisi mennä etsimään niitä ihmisiä labroista – ongelmia sieltä kuitenkin vain tulee vastaan.

Asiasta toiseen – mä kun en Aidosti tiedä jazzista enkä rumpujen soittamisesta, niin kysyä pitää: osaako Taiga oikeasti soittaa vai kuvittelenko vain? Törmättiin kyseiseen ekaluokkalaiseen rumpuihmeeseen Kiotossa joen rannalla; videota siitä olis tarjolla tässä (youtube) ja tässä (Vimeo; aika paljon parempi laatu – vielä kun oppisin embeddaamaan sen tähän movabletypeen…). 

(edit: vimeo vaatii näköjään Flash8:n – olikin liian hyvää ollakseen totta:) 

(edit 2: labrassa tuoksuu epäilyttävästi punaviiniltä ja portviiniltä ja viskiltä. Onko taas kaikki vaan bilettäny mun poissaollessani??) 

 

4 thoughts on “3000 kilometriä raiteilla

 1. Ainakin sulla on herkkä nenä, jos erotit nuo hajut toisistaan ja biletyksen havaittavat jäljet on korjattu pois näjösältä. Ehkä ne on kehittänyt ihan uusia kokeita sil välin ja niihin liittyy alkoholin juottaminen sekä elukoille että henkilökunnalle?
  Törmäsin tänään yliopistolla Mayaan. Edelleen aina Cafe Engelin ohi mennessäni ajattelen sua. 🙂

 2. Taiga soittaa teknisesti hyvin, kontrolli kärsii voiman puutteesta (eli nuoresta kehosta) ja hieman samalla puolella on ilmaisukin. Posketonta kuitenkin, että noin nuorella jampalla on tekniikka tuossa kunnossa. Tulevaisuudessa kasvaa ilmaisu ja tulkinta sille tasolle, että todennäköisesti puhutaan suuresta rumpalista.

 3. Fotomik: no en kai mä haluais tehä töitä mauttomien ihmisten kanssa 🙂
  Suvi: saatan toki vain kuvitella, mutta oikeasti oli kolme eri hajua juuri täs oman kubikleni ympärillä. Toisaalta, iskä on jo pienestä pitäen opettanut mulle, että kunnon tiedemies erottaa myrkylliset aineet myrkyttömistä haistamalla ettei tartte maistaa.
  (puolukkapiirakka!!!! 🙂 )
  so: jesh, tolta mustakin tuntui ja jumitettiin veljen kanssa koko setin ajaksi kuuntelemaan; broidi liikuttui niin että uhrasi hampurilaisateriaan säästämänsä viissatasen kolehtilippaaseen. Neroutta pitänee seurata tässä vuosien saatossa…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s