Lomaläg

CIMG0877 - cr - up.jpg Ilmeisesti olen jotenkin oppinut sellaiseen, että järjettömänhienot lomat ja matkat tapahtuu aina vähintään kymmenen aikavyöhykkeen toiselle puolelle. Mitään muuta selitystä en keksi tällä käsittämättömiin vuorokaudenaikoihin nukahteluun ja heräilyyn. Jollei sitten lasketa vain yksinkertaisesti uupumuksen piikkiin ja sen, että oli tapana vedellä iltapäivisin semmoisia mukavia nokosia samalla kun odotteli että veren kaasutilanne normalisoituu tarpeeksi seuraavaa paineilmaistusta ajatellen.

Yhtenä yönä tässä heräsin pimeässä enkä löytänyt syvyysmittaria. Tänä aamuna herään herätyskelloon – paniikki, en muista mihin lentokoneeseen/junaan/laivaan on sännättävä ja missä liput on – ah, ei tässä mitään, ihan vaan töihin on mentävä.

Töissä ei toistaiseksi ole maailma kaatunut niskaan, osittain varmaan sen vuoksi että ns. hankalia asioita ei ole ryhdytty käsittelemään. Aikaisin on sieltä päässyt pois, ja olen ehtinyt käymään läpi jo suurimman osan vedenalaisista kuvista (niinkuin tuon 15 metrin syvyydessä loikoilleen meritähden) niin että ehkä jo huomenna saan aikaiseksi raportin ainakin osasta lomaseikkailujamme.

Nyt kyllä voisi ensin vähän nukkua lisää… 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s