Insert lämpö here

CIMG1537.jpgTalven koleus alkoi sen verran vaivata luita ja ytimiä, että piti uskaltautua kaivamaan komeron perukoilta viime vuonna saatu öljylämmitin. Kaveri oli ystävällisesti lahjoittanut myös pari kanisterillista jotain öljynhajuista ainetta, joten ei muuta kuin täyttämään sitä säiliön näköistä osaa öljyllä, töpseli seinään ja reippaasti painetaan ignition-nappia – parvekkeella. Naapurit ehkä ehti hiukan ihmetellä hulluja gaijineita jotka lämmittää ilmastoa, mutta ei pitkään.
Laite osoittautui nerokkaaksi. Aamulla, kun ullakkohuoneeni on jääkylmä, ei tarvitse kuin painaa nappia ja WHOOOOSHHHH – alta minuutissa teepaitakeli. Kyllä sen liekin edessä kelpaa loikoilla matolla lukemassa hyviä kirjoja 🙂
Lomailu maistuu muutenkin. Kaikenlaista leikittävää löytyy ja sää on ollut taas vaihteeksi mukava, kävin kiipeämässä urheilullisesti katsomaan Fujia Ikebukuro Sunshine Cityn 66:een kerrokseen (no hissillä menin), ilmoittauduin jäseneksi kuntosalille (ja onnistuin kommunikoimaan respassa että, kyllä, allekirjoitus kelpaa hankon korvikkeeksi, ei, en halua uutta luottokorttia ja ei, te ETTE tarvitse nähdä ulkomaalaiskorttiani vaan tää japanilainen ajokortti kelpaa vallan mainiosti), yritän järjestellä valokuvia ja videopätkiä ja opetella käyttämään Adobe After Effectsiä (kun jotain mun hölmöjä videoita käy kattomassa muutamatuhat ihmistä, alkaa mietityttämään että voisko tehdä vähän paremmin kuin mihin Windows Movie Makerilla pystyy) – vielä on kyllä perusasiat niin hakusessa että tuloksia ei ole nähtävillä.

Meanwhile, saatiin vihdoinkin toimimaan YT-videoembed tähän blogiin, ja sen kunniaksi saatte nähdä tämän eeppisen leikkeen älyllisen toimintani tasosta viime aikoina:

2 thoughts on “Insert lämpö here

  1. “ja ei, te ETTE tarvitse nähdä ulkomaalaiskorttiani vaan tää japanilainen ajokortti kelpaa vallan mainiosti”
    Hienoa, niin sitä pitää. Yrittivätkö pistää hanttiin?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s