Päivän paras quote

CIMG1979-wakoshi.jpg "Talitiainenhan on sellainen… puolimetrinen, mustanpuhuva, karvainen otus." – Sakari Kilpelä, esitellessään viikon luontoääntä Ylen Ykkösaamussa 13.3.

— 

NatureJobs pohtii, voiko blogi joskus korvata CV:n.  Jos niin käy, lienee mun työllistymiseni heikoissa kantimissa, sen verran epäkoherenttia tämä hölöpötys täällä on. Ainakin Suomessa. Ulkomaissa voinen aina kehua hienoa blogiani mutta valitella että olen kulttuuripoliittisista syistä valinnut kieleksi suomen.

Naturen kautta löytyy myös nämä kaksi mahtavaa videopätkää joissa lennellään Marsin pinnan yllä… sorta. 

Erityisesti huomautettakoon, että kyllä päivän käynnistymistä kovastikin auttoi laatikollinen Ginzasta haettua Neuhausen-suklaata. Itse asiassa varmasti paremmin kuin tiramisukakku.  

Meillä on uus assistentti/sihteeriolio. Sen nimi on Kihara (puu-lähde). Ansiokkaasti hän on alle viikossa jo havainnut, että jakkupuku ei oo se juttu tässä porukassa.  

Meinasin mennä vetämään siestaa semmahuoneeseen tässä odotellessani lättyjen kypsymistä, mutta sen sohvan olikin valloittanut naapurilabran pomon makuupussi. Siispä pysyttelen hereillä kirjoittelemalla joutavuuksia nettiin. 

2 thoughts on “Päivän paras quote

  1. Plääh… menin nokkeluudessani solmuun. Se kanji (原) kai tarkoittaa paitsi jotain niittyä (meadow) myös lähdettä (source, origin), ja koska puulähde kuulosti kivammalta kuin puuniitty (kuitenkin kai ei-viljelty alue?) niin käänsin sen pikaisesti noin. Mutta, silloin kun merkitys on lähde niin se luetaankin “gen” (genbaku, atomipommi, genyu, raakaöljy) eikä “hara/bara” (nohara, harajuku…)
    Ja joo, on sillä suorat hiukset.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s