Trallalaa

Hiljaisuus ei tarkoita, etteikö mitään tapahtuis; ny vaan tapahtuu kaikkea ja töissä on niin kiire että ei ehdi blogaamaan sen enempää kuin mitä noiden kännyräpsyjen lähetteleminen FlickRiin reaaliajassa vaatii.

Mutta ei saa täysin unhoittaa niitä, jotka eivät halua katsoa hassuja kännyräpsyjä: tässä video, jonka oon kattonut tänään iPodista n. 30 kertaa koetta tehdessäni. Muistakaa äänet. (Ja ko. videon on nähnyt ainakin 500 000 muutakin, joten en väitä olevani mitenkään ensimmäinen tän kanssa.) (Olenko muuten sanonut koskaan, että VIHAAN sitä kun kertoo jotain jollain kanavalla, uutisen tai linkin johonki hassuun nettisivuun, ja saa vastaukseksi WAAANHA!-huomautuksia? Pitääkö niiden ny iha väkisin toitottaa sitä, että Kyllä Minä Tuon Jo Tiesin Toissavuonna?) 

Advertisements

3 thoughts on “Trallalaa

  1. “(Olenko muuten sanonut koskaan, että VIHAAN sitä kun kertoo jotain jollain kanavalla, uutisen tai linkin johonki hassuun nettisivuun, ja saa vastaukseksi WAAANHA!-huomautuksia? Pitääkö niiden ny iha väkisin toitottaa sitä, että Kyllä Minä Tuon Jo Tiesin Toissavuonna?)”
    Jjeij! En ole ainoa maailmassa \ö
    Luulen kyllä, että ollaan vaan liian kurttuotsaisia.

  2. Hehee, tuon emon olemus vastaa tasan minun mieheni olemusta joka kerta, kun aivastan niin, että lattia tärähtää. Ja olen muuten itsekin joskus napsahtanut irkissä parille kaverilleni, joilla oli tapana huudella “wanhaa” vähän väliä. En kai minä voi tietää, mitä joku on jo nähnyt ja mitä ei. Telepatia kun ei ole koskaan ollut meikäläisen heiniä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s