Hana yori shigoto

CIMG2263.jpgViikonloppuna satoi kaatamalla, mutta lämpimästi. Arvata saattaa mitä siitä seuraa: vielä edellisenä viikkona tiukasti ummessa olleet kukkanuput paisui kuin pullataikina pikakelauksella, ja eilen kampuksen kalseat kirsikkapuurangat alkoivat saada jo vähän haaleaa väriä. Kukkatietotoimisto Yoen ennusteen mukaan huippu-hanami-bile-kausi on ensi viikonloppuna; jos olet aikeissa mennä mihinkään puistoon, ollos varoitettu.

Punttisalilla katselemani ohjelma muuten valisti, että paras hetki katsoa kukkia on 30 minuuttia auringonlaskun jälkeen.  

Onneksi kuitenkin mun kalenterini on täytty aamusta iltaan kokeentekemisellä. Tällä hetkellä näyttää taas vaihteeksi siltä, että mulla saattaa olla tarina; ei millään tavoin mullistava tai edes merkittävän mediaseksikäs, mutta kuitenkin sellainen minkä ehkä kehtaa lähettää tylsänä abstraktina menemään niin että saa oikeutuksen lentolippuun sinne SfN:n kokoukseen.

edit: kuulin juuri, että kerroksemme näpsäkät sihteerit on yhteisjuonineet meille pakollisen hanamin kampuksen baariterassille perjantai-iltana. Kai se on vaan se työnteko lopetettava siihen mennessä 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s