Tarvitsen managerin

CIMG2364.jpgNo siinähän ei tietty ole mitään uutta. Että menee tämä sosiaalinen elo sellaiseksi, että jaetaan kahden tunnin slotteja keskustassa pitkin päiviä; ja että kahvia ja pullaa kuluu. 

Mutta huomaan, että on tää hiukan kyllä rennompaa kuin se tavallinen "viikoksi suomeen" -ratkaisu; kun joku tapaaminen peruuntuu, ei ole kaikki aivan piloilla heti vaan voi sillai flowin mukaan käydä värjäyttämässä ripsensä (tästä aiheesta – mitä sitä naamansa eteen suostuu tekemään – voisikin joskus kirjoittaa) ja viettää loppupäivän kälättämässä extempore-tyylillä kaverin kanssa kahvilla ja Helsingin Yliopiston Alexandriassa (hei, systeemit näytti aika vakuuttavilta siellä! Suorastaan harmittaa, etten ole opiskelemassa perustutkintoa jollain keskustakampuksella. No ehkä en.)

Ja sen jälkeen voi ajella autolla pitkin maita ja mantuja ja muistaa, miltä tuntuukaan kävellä tuollaisessa suomalaisesa kuivassa kangasmetässä. Mustarastaan laulu on ehkä kauneinta mitä maailmassa on. Nauhoittelen pätkiä pikkukamerallani, niin että voin laittaa ne looppaamaan mun SL-mailleni. Be warned.

En jaksa kirjoittaa mitään enää vaikutelmia suomesta. Tääl on jees ja sillä siisti. Huomenna lennän toiseen eurooppalaiseen maahan, ja on sielläkin ihan jees.

Onks tää sitä mitä kutsutaan lomaksi? 

6 thoughts on “Tarvitsen managerin

 1. Oli hauskaa, paris tunnis pääs vasta alkuu. Vaik mielenrauha meni: pakko testata SLää jahka akuuteimmat kirjoitushommat vois laskee käsistä.
  Musta on jonkin aikaa tuntunu, et loma ja matka ei ole synonyymejä. Matkan jälkeen on tohkeissaan, mutta väsynyt kun taas loman jälkee on seesteinen ja levännyt. Ergo, matkan jälkee tarvii loman. 🙂

 2. Tää on just tätä. Just kun mulla olis huomenna sopiva slotti, niin sä oletkin jossain muualla.
  Noh. Ei hätä ole tämännäköinen. Kunhan tuut takaisin, niin varaan sulle koko päivän ens viikolta. Tai milloin sä nyt tulitkaan takaisin. 🙂

 3. Jep, matkan jälkeen tarttee lomaa, tuosta syystä matkustankin vain silloin kun minulla on pidempi loma. Matka tulee tehdä heti 3-4 viikon loman alussa, jolloin ehtii matkan jälkeen vielä tasaantumaan matkan jäljiltä 1-2 viikkoa.

 4. Suvi, joo, kiitos iltapäivästä – ja toivottavasti sun kirjoitustyöt ei liian pahasti kärsineet:)
  Johannes: 3-4 viikon loma? Mä käytän tässä viime vuodesta jääneitä lomapäiviä ja liimaan mukaan Japani pisimmät kansalliset lomapäivät (ns. Golden week toukokuun alussa) ja saan hikisesti kasaan kolme viikkoa… ja kun palaan japaniin, se on suoraan kentältä töihin ja palaveeraamaan;)
  Jarkko: sellast se on jos yrittää kahta slottikonetta synkronoida samaan kahvilaan samaan aikaan:) Ens viikko on valitettavasti jo ihan täyteen buukattu (vaikka urheasti soitin pankkiin ja sanoin et eipä kuule tunnu siltä, että jaksaisin tulla “käymään läpi pankkiasioita”), eli menee sit vapun jälkeiselle viikolle – näillä näkymin aikaa olis ehkä 2.5.
  Täytyy myöntää nyt että tässä vaiheessa alkaa hiukan hermostuttamaan että oonko änkenyt aikataulun liian tiukaksi; melkein viis päivää rukalla kuulosti hyvältä ajatukselta silloin, mutta sen vuoksi sitten mulla onkin enää viisi arkipäivää helsingissä….

 5. Kyllä matkakin voi olla loma, ja parempi loma kuin joku muu, kun sille varaa tarpeeksi aikaa, eikä leiki slottikonetta tai suorita nähtävyyksiä ihan koko ajan. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s