Suomen alivoimakuvio on hukassa

CIMG2601.jpgNiinkuin tapana on, tästä alkaa pikkuhiljaa se valitus joka aina kuullaan kun /me joutuu taas lähtemään kotimaasta takaisin siihen oikeaan maailmaan. Lyhyemmällä reissulla vuodatus alkaa yleensä n. 24h ennen lähtöä; mutta vaikka aikaa olisi oleiluun enemmän niin valitus sitten alkaa vain aikaisemmin. 

Nettiä ja sen kautta kaikenlaisia kontakteja päiväkausia karttaneena luulisi olevan kovastikin levännyt, ja varmaan onkin, mutta tuntuu vaan siltä, että tarttis vielä kuukauden lomaa jos haluaisi jotenkin korjata edellisen pingotuskauden aikaansaamia ruumiillisia vahinkoja. Huoks. Vilpittömästi olen pahoillani siitä, että en ole taaskaan ollut kovin sosiaalinen vaikka "aikaa olikin" – mutta levättävä vaan oli, tai ei sitten oltaisi sosiaalisia enää lainkaan.

Joka tapauksessa, ei auta: alan pikkuhiljaa hakemaan taas tuntumaa verkkoläsnäolooni, presenceeni, etsimään virtuaaliolento Yoe:n kontrollikytkimiä – ja samalla varovasti irrottelen juurtumia ja takertumia joita huomaamatta on päässyt kylmään ja vasta-aurattuun maahan syntymään. Tämän kanssa on oltava huolellinen, niin että sitten kun istuu taas kotonaan lentokoneessa niin on fyysinen olemukseni kerätty ihan kokonaan mukaan eikä mitään ole jätetty kummittelemaan haamujaloin pitkin alkavaa kesää.

Mut jos osais vielä hetken olla hermoilematta ja hengittää vaan rauhallisesti… 

2 thoughts on “Suomen alivoimakuvio on hukassa

  1. Hei, kiitos! tuntuipa hyvältä. Vähän niinku jos pelkää tulevansa tyhjään kotiin ja sit siel onki joku sanomassa että tervetuloa:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s