Loma korvien välissä

CIMG2746.jpgSomewhere over kuusi aikavyöhykettä länteenpäin on juhannus aluillaan. Täällä tietenkään moisesta ei ole tietoakaan, Stykin viettää iloisesti iltaa Nokian servereitä viihdyttäen. 

Äärimmäisen tyypillistä siis, ja kuten olette saaneet moneen kertaan lukea kaikenlaisten "ei-vietetä-täällä" juhlien yhteydessä, odotettavissa oli synkistelyä ja masennusta.

Vaan kas. Ehkä se on se, niinkuin muinaisen matkatoimistomainoksen mukaan "sitä on heti vähän irti kun matka on varattu". Tai se, kun pomon poissaolon vuoksi pääsi lähtemään perjantaiksi poikkeuksellisen aikaiseen töistä. Ja se, että kotiin kun palasi niin ovikelloa soitti kuriiripoika mukanaan JÄTTIMÄINEN yllätyspaketti – kotiväki lähetti herkkuja Suomesta. Ja reilunmittainen skypevideo-jutustelu äidin kanssa (vaikkei kamera ulos katsokaan, niin näen huoneen seinällä Aidon Juhannusauringon loisteen) – miksei kukaan ollu kertonu mulle aiemmin stadionin huuhkajasta? Vähänkö koko juttu on kategoriaa "ainoastaan Suomessa".

Lopputulos joka tapauksessa on se, että vaikka tässä on vapaata tasan viikonlopun verran, olo on kuin kesälomaa aloitellessa. Hemmottelen itseäni TwoDogsilla ja suomesta saapuneella Kismet-patukalla (niinpä, sen kunniaksi että juuri on saanut karistettua ne kaikki reilut 3 kiloa jotka kertyi suomenmatkan aikana) ja katselen huuhkajavideoita YouTubesta.

Kai sitä vois asiat huonomminki olla.

Hyvää ja täydellistä Juhannusta teille sinne, minne se kuuluu. 😀 

3 thoughts on “Loma korvien välissä

  1. Leppoisaa juhannusta siis sinne itään =) Minä mietin täällä kaatosateisessa Oslossa, mennäkö nukkumaan nyt vai heti, kun sekä huomenna että sunnuntaina olisi edessä rankka työpäivä eräässä pölyisessä kellarissa kumieristeitä liimaillen. Kesäduuni apen eristysfirmassa tuottaa kyllä kiitettävästi taas mangarahaa talveksi, ettei sen puoleen, eikä tällaisen kalpean nörtin nyt luulisi aurinkoa kaipaavankaan.
    Ajatus kuitenkin tuppaa harhailemaan noiden sinun lomasuunnitelmiesi kautta sinne Ryuukyuun suuntaan. Vaikka olenkin kotoisin Pohjois-Lapista, unelmoin silti tähtikirkkaista, lämpimistä öistä tämän viileähkön arktisen valon sijaan. Etenkin aiempi kuvauksesi kylvystä tähtitaivaan alla sai sekä minut että puoliskon vaipumaan sanattomaan ja surumieliseen – liki einoleinomaiseen – haikeuteen.
    Joskus vielä. Onhan tässä aikaa. Ehkä.

  2. Hyvää juhannuksettomuutta sinnekin. Olin muuten paikan päällä katsomassa huuhkajaa. Se olikin pelin mielenkiintoisin anti, valitettavasti.

  3. Sellasta se vaan on, että muualla(tm) on aina hienompaa. Sit jos joskus pääsis siihen tilaan et tajuaa että hienointa on tässä ja nyt – no. Enpä taida olla ensimmäinen joka moista miettii:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s