mogulus iPhone-spesiaali

Sanotaan nyt ihan alkuun, että ei mua hirveästi kiinnosta uusi omppupuhelin, ei vaikka se toimisikin Japanissa. Mutta tää tämänhetkinen hillitön mediarummutus kiinnostaa, se, miten ihan tolkuton määrä ihmisiä seuraa tätä hommaa kuin … fudiksen MM-kultamatsia? Mihin tätä vertais, jonkinlaiseen tribaaliin rituaaliin, jossa toivotaan että se vasikka, joka tänään syntyy, on uudestisyntynyt pyhälehmä, jonka suolistokuvioita tarkastelemalla löytyy avain ikuiseen onneen?
Sitäpaitsi, tykkään tästä mogulus-jutusta.

edit: otetaanpa takaisin sanoja vähän. Lounassalaattia mutustaessani tulin sitten katselleeksi noita iPhone-hehkutuksia tosta mogulus-kanavalta, ja onhan se aika kiva. En silti lähe jonottamaan, saatan käydä ottamassa kuvan jonosta jos se joskus tulee Ginzan Apple-storeen.

mogulus leikattu pois häiritsemästä 

— 

4 thoughts on “mogulus iPhone-spesiaali

 1. Ei kyllä hirveesti innosta tuollaiset embedded soittimet jotka
  a) lähtevät käyntiin automaattisesti
  b) välkkyvät (lumisade) ruudulla kun ne on sammutettu

 2. Dia: haa, totta – mogulus toimii harvinaisen huonosti blogientryssä. Mutta sen ideahan ei ole niinkään se, että on mediasoitin – vaan, että kuka hyvänsä voi pistää pystyyn live-TV-kanavan, ja kanavaahan ei olekaan tarkoitus pysäyttää.
  Hyvä että sanoit, oisin muuten ehkä vasta joskus ensi viikolla tajunnut että on harvinaisen tyhmää kun edellisviikon ajankohtainen uutiskanava huutaa jossain selainikkunassa.

 3. Erkka: Apple menestyy hyvin täällä – käsittääkseni ensimmäinen Apple store jenkkien ulkopuolella avattiin nimenomaan Tokion Ginzaan (ja sen julkisivu on tehty suomalaisesta teräksestä!)
  Mun kosketukseni nykyjapsinuorisoon on vähän huteraa, mutta ainakin toi meiän labran myöhäisteini-teeneiti (ikää 26 mutta fanittaa Lilo&Stitchiä) on liimannut valkoiseen PC-läppäriinsä kanteen omenankuvan kun se on kivemman näköinen sillai. Silti en usko että pelkällä omppufanituksella täällä lyö läpi puhelin, joka ei pelaa japanilaisen keitai-kulttuurin omilla säännöillä (vrt. Nokia ei vaan pärjää täällä.)
  J@pan.inc:llä on pieni ja ihan osuva juttu iPhonen mahdollisuuksista täällä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s