Garderobe malfunction

CIMG2857.jpgOnpas taas elämä nii-in vaikeaa.

Mulla on sellaiset tosikivat valkoiset kesähousut, joita ei ole voinut aikoihin käyttää kun on ollut ihan liian paksu. Nyt sitten kun on kevään aikana jonnin verran hoikistunut niin alkoi näyttää siltä, että tänä kesänä niitä voisikin pitää. Kokeilin niitä sitten nyt päälle.

Voi sentään. Mahtuu ne päälle, eikä kiristä, vaan istuu niin kivasti lanteilla kuin niiden kai olikin tarkoitus. Mutta itku ja kiristys! Huomaan asuvani maassa, jossa ei vaan kuljeta vatsa paljaana lonkkaluihin asti.

Hassua tässä on se, että mulla ei ois mitään vaikeuksia paljastaa näitä osia itsestäni suomessa tai jossain muussa länsimaassa. Täällä se tuntuisi viestivän että kuvittelisin olevani joku Shakira.

Piti sitten pistää päälle jotain siveää kun olin menossa töihin – reilunpitkä mekko, joka ulottuu reiden puoleenväliin. Mutta ikävästi kun olin treeneihin erehtynyt viikonloppuna, jalat on potkuista mustelmilla eikä sellaisten kanssa sovi kulkea!

Treeneissä kuultu: "I’d really like to take Yoe to a bar in England. And see how she’d fight there." Otan sen kohteliaisuutena 😀

Audiota! Ylen Ykkösaamu on palannut muiden Ylen podcastien mukana Areenalle, ja heti oli hyödyksi, opin että Lapissakin on kesä. Tää oli mulle jotenkin hämmästystä aiheuttavaa. Tieteen viikko-podcastikin on aika hyvä, parempi kuin aikaisempi Tiedekahvila IMHO.

Jostain ihan muualta kuulin siitä audio-uutisesta, että Björkiltä tuli uusi levy. Kauhistun, olenpa ollut pitkään japanissa kun sinä aikana Björk on jo tehnyt kaksi levyä… Joka tapauksessa, Volta on jännittävä. Sehän menee melkein punkin puolelle! … mutta mukana on välillä sitä ihaninta Björk-ääntelyä mitä on joiltain viimeisimmiltä levyiltä jääny kaipaamaan. Jei ❤ 🙂

CIMG2861.jpg Vaan mitä kuunnella, kun aivokapasiteettia ei riitä käytettäväksi mihinkään muuhun kuin analyysin klikkailuun mutta silti haluais parempaa noisecancelingia kuin mitä pelkistä suurkuulokkeista saa? Soundborb on ratkaisu. Ehkä ja tavallaan ja välillä jne, mutsiis, se on ambient-äänimaailma-generaattori, jolle saa kertoa että miten intensiivistä ja miten onnellista taustaa toivotaan, ja sitten se generoi. Netistä voi lataa erityyppisiä ambiencenjuuria, asennuspaketin mukana tulee rantaanlyöviä aaltoja ja jotain umbraa.

Allekirjoitin tänään miljoonan jenin laskutuksen. Ja vähänkö tuntui hienolta, olisin mielelläni voinut maksaa enemmänkin että ihan käsittämättömän vaikea ja tuskaisa prosessi nimeltä "hankitaan uusi vesikone" saataisiin viimeinkin päätökseen. Oon pelannut tätä peliä varmaan jo jonkun 8 kuukautta, vuorotellen ruoskinut diilereitä ja niiden apupoikia hankkimaan mulle tarjoukisa, ja vuorotellen piileskellyt vessassa kun en oo halunnu olla niiden ahdisteltavana.

Asiasta vois kirjoittaa pidemmänkin entryn, mutta tyydyn vain paistattelemaan laakereillani (hmm?) ja kirjoittamaan, että on vesikone nyt labrassa.

Ja melkein jokaisella labran jäsenellä on siitä jotain valitettavaa. Yhtä ahdistaa kun sillä oli tapana aina laittaa yks mittalasi tohon tiskille silloin kun se teki lättyjä ja sen feng shui meni nyt pilalle (ymmärrettävä huolen aihe! Feng shui ja zen ja musta magia on olennaisimpia osia preparoinnissa. Eikä tää oo vitsi.) Toisen mielestä laite on liian matalalla ja sen pitää vähän kumartua vedenottamista varten.

Mut on vesikone! Hei! Ens kerralla osaan hoitaa asian ehkä jo neljässä kuukaudessa. Varsinkin jos siihen prosessiin ei tarvittaisi kahta kerrosta interface-henkilöitä. 

Naturella on Science Fiction – teemanumero 😉 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s