Sää – ja tilannetiedotus

Typhoon%20%231%202007.jpgKyllä, on taifuuni. Heinäkuussa. Ja vaikkei se nyt mikään maailman hirvein taifuuni ole (Kyushulla kuulemma kymmeniä loukkaantuneita kuitenkin) ja kovasti on tosta menossa jo ohi – vettä silti riittää.

Onneksi pääs taas nauttimaan japanilaisen työkulttuurin parhaasta puolesta – ylllätyksellisestä pitkästä viikonlopusta. Oli tarpeen. Pahasti. Perjantai-iltaan mennessä alkoi päätä kiristää töissä jo aivan patologisesti – yksi täysin uneton ja toinen parituntinen yö viikossa tuhoaa mun biorytmini täydellisesti, eikä olis ees tarvittu taistelua pahoja japanilaisia byrokratiamörköjä vastaan potkiakseen mua siihen tilaan että olisin ollut valmis potkimaan labralaisia päähän typeryyksien vuoksi.

(Uusi ja uudessa paikassa sijaitseva vesikone paljasti taas sen, miten muurahaisia labratyöläiset ovat: vaikka uus kone tekee parempaa vettä ja helpommin ja nopeammin, ihmiset ei halua vaihtaa kulkureittejään ja siksi käyttävät edellenkin vanhaa vesikonetta. Ärgh 🙂 

Vanha ystävämme Becky "newyorkilainen-kiinalaisessa-ruumiissa" Yee piipahti käymään Tokiossa esittelemässä viimeisimmän taideteoksensa Roppongilaisella klubilla RedBox-valokuvajutussa – ja sinnehä sitten piti mennä vaikka satoi. Ja vaikka mä aina saan kehitettyä itselleni jonkinlaisen alemmuuskompleksin kyseisessä high-society -seurassa (esim. keskustelu Beckyn ja erään Gothic Lolita Bible-kansikuvatytön välillä: B: sä tulit niihin bileisiin ihan liian myöhään! GL: häh, mä olin toisissa bileissä sitä ennen… B: mutta kun Madonna lähti niistä jo kymmeneltä!) – niin ei muuta kuin tolppasandaalit jalkaan, tukka trendikkäälle syherölle ja menoksi.

CIMG2900.jpgJa olipa varsin hauskat bileet loppujen lopuksi, paikalla esiintyi ihan sai-RAAN hyvä 18-35-ikäisistä japsipojista koostuva bändi Muff (ostin levynkin:) – ja ne soitti tarpeeks lujaa että ei tarvinnu vaivalloisesti yrittää keskustella taiteilijoiden kanssa –  tarjolla oli herkullisia vodkadrinkkejä ehkä maailman nerokkaimmasta drinkinjäähdytyslaitteistosta läpiajettuna. Kotiinkin pääsi ennen aamuyhtä (ihanaa että junat lakkaa kulkemasta noihin aikoihin!) ja edessä vielä kaksi kokonaista vapaapäivää. Että ehtii kirjoittamaan asiaankuuluvia kommentteja podcastin shownoteseihin ja blogaamaan ja pesemään pyykkiä ja hiuksensa ja lakkaamaan kyntensä. Noin. Heakattia pitää olla.

Muuten, kun kuitenkin tätä blogia lukee paljon useampi kuin SulaPinta:a kuuntelee tai lukee, mainostan nyt täälläkin (kun kuvittelen sen joitakuita kiinnostavan): William Gibson tulee Second Life:en lukemaan otteita elokuussa julkaistavasta uudesta romaanistaan (Spook Country). Tapahtuma on 2. elokuuta ehkä klo 21 Suomen aikaa; jos kiinnostaa, niin kannattaa ottaa yhteyttä Penguin Readers-ryhmään saman tien koska kyseisenä päivänä varmasti tilaisuus on täyteen buukattu.

Taifuuni siis. Ei mitään syytä mennä ulos tänäänkään. Menen sohvalle pelaamaan pleikkarilla 😀 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s