Tyhjästä päästä kärsii koko offiisi.

Menin sit taas salille tänään, ilman omaa shampoota. Oi ruusut. 😛

Kuuntelin eräänä päivänä tässä töitä tehdessäni nettiradiota. Ja koska asioita on kiva tehdä siksi että se on mahdollista, kuuntelin sitä niin, että parkkeerasin SecondLife-avatarini jonnekin mukavaan paikkaan ja laitoin kyseisen paikan radion soimaan. Oli mukavaa. Hyvin pian kyllä alkoi kaihertaa: miksi mä en voi sanoa tässä, heti ja nyt että esimerkiksi en tykännyt tuosta biisistä mutta tämä on aika kiva, lisää tällaista?

Samaan hengenvetoon: missä on se oppiva uutisfiidi, jolle voi sanoa että tykkään tästä uutisesta, lisää tällaisia, mutta jätä nyt jo kertomatta Miss Finland-nimisen ravihevosen menestyksestä?

Kaamosväsymys on kova. Huolimatta siis siitä, että yleisesti ottaen täällä paistaa aurinko ihan liian kirkkaalta taivaalta koko aika. Huolimatta siitäkin, että yleensä nukun ihan soveliaan paljon. Ja siitä, että syön rautatabletteja. Töissä analyysiohjelmaa melkein isommassa käytössä on tyyny – ja analyysiohjelmaakin naksuttelen vältelläkseni artikkelinkirjoittamisen aloitusta. Uusia mutanttihiiriäkin on saatu, ihan Sveitsistä asti, ja huomenissa pääsen kokeilemaan että miltä ne näyttää – tästähän pitäisi olla tietty kovasti innoissani, mutta mä vaan lasken tunteja viikonloppuun…

Internet ei kuitenkaan ole ollut kaamoksen tilassa, vaan kaikenlaisia uusia juttuja sinnekin on välillä pulpahdellut.
Niinkuin esimerkiksi Euroopan Komission tilaama tutkimus tutkijoiden palkoista EU-maissa (josta käy ilmi että mm. elämiskustannuksiin suhteutettuna tutkija saa palkkaa Suomessa huomattavasti vähemmän kuin esimerkiksi Itävallassa, Belgiassa, Ranskassa, Saksassa…. no helpompaa on sanoa että Suomessa ollaan samoissa palkkaluokissa kuin Tsekeissä ja Sloveniassa). Asian uutisoi Nobel Intent, keskittyen kuitenkin siihen, että JOISSAIN Euroopan maissa voi päästä melkein samoihin palkkoihin kuin USA:ssa. Alkuperäinen raportti tässä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s