Sadepisarat ruusuilla ja villalapaset


ne jyraa meitin

Originally uploaded by marylkayoe

Asioita joista en blogaa:

  • instituutin byrokratiasta ja kolminkertaisesta catch-22:sta johon juutuin
  • kiinalaisesta tutkijakolleegasta joka kertoo, että tiibetiläiset on laiskoja pummeja jotka ei käy töissä ja on kateellisia ahkerille kiinalaisille jotka asuu Tiibetissä ja joilla on autot ja telkkarit
  • siitä miten tyhmältä tuntuu taas kun labrassa on taas lisää tyhjiä työpöytiä ja kavereita on poistunut
  • siitä, miten ärsyttävää on lukea/kuunnella/nähdä erilaisten neropattien neuvoja siitä, miten voi kehittää työtehokkuuttaan / luomiskykyään / suorituskykyään
  • siitä, miten selkä ei vaan tunnu paranevan tällä “en tee mitään”-taktiikalla
  • siitä, miten pitkään odottamani ensimmäinen omistamani blu-ray-levy meni halki kun sitä irroiti kotelosta

Sen sijaan keskityn esimerkiksi siihen, että amerikkalaisten asuntolainakurjio heijastuu omaan napaani niin, että jeni voimistuu myös suhteessa euroon ja hei! Oma asuntolainataakkani kevenee – tai palaa vähän lähemmäksi sitä lähtötasoa. Ei nyt mikään juhlan paikka vielä ole, mutta on se yli 5% tullut kotiin päin sieltä tuskalukemista.

PicLens on myös hupaisa – selainlisäke (addon), jolla FlickR:n selaamisesta tulee Elämys. “Your favourite screens. Full screen. 3D”. Sen lisäksi että sillä voi kattella boostattua FlickR:iä, jos sen käynnistää vaikkapa sellaisessa palvelussa johon on lätkinyt tiedeartikkelinsa kuvat, saa insta-diashow-ympäristön jolla voi demota sattumalta paikalle osuneelle ulkomaanprofessorille työtään.

En oo ihan varma, kuuluuko tää hyviin vai huonoihin juttuihin, mutta lukiessani työsopparini löysin säännön jossa sanotaan että sopimus raukeaa jos työntekijä kuolee.

Positiivisten sattumuksien listaan kuuluu tosiaankin eräs ulkomaanprofessori, joka ainakin kovin pätevästi esitti olevansa niin hurjan kiinnostunut siitä mitä mä tuosta esoteerisesta pikkuaivojen tumakkeesta tiedän, että alkoi pyytelemään että josko viitsisin vierailla heilläpäin opettamassa asiaa tai ainakin sitä, miten noita kokeita tehdään.

Viime viikonloppuna kävin taas hengittämässä veden alla. Mittee en ossaa niitä juttuja mitä pitäis osata, mutta sanoivat että jos olisi kilpalaji, jossa pitäisi riisua ja pukea sukellusvarusteet veden alla samalla kun uidaan ympyrää ilman maskia, mä olisin maailmanmestari. Onnistuin myös olemaan hukkumatta vaikka yskinkin veden alla ilman regua, sekä hankkimaan vaadittavan tietämyksen erityissekoituskaasujen käyttöön (pätevyyttä varten tarttis vielä maksaa enemmän rahaa kuin mulla on varaa.)

Muistaako kukaan ystäväämme Palomiestä? Kaveri ninjatreeneistä siis. Tyyppi esiintyy tässä videossa neuvomassa CNN:n hepulle että miten pärjätään maanjäristyksen sattuessa:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s