Kermanväriset ponit ja puolukkapiirakka

TVkaista.fi – parhautta! Kun työstressi puraisee, betasalpaajia parempi hoitokeino on matcha-latte firman kahviossa ja suomekielistä Nalle Luppakorvaa. Väittävät että se on laiton; kunnes toisin todistetaan, olen onnellinen päästessäni viimeinkin maksamaan jollekulle (kelle hyvänsä!) siitä, että voin katsoa iltauutiset myös liikkuvalla kuvalla varustettuna (Areena-palvelussa usein sai kuunnella pelkkää ääntä diaesityksen taustalla). Puhumattakaan Uutisvuodoista ja muista…

Mainoskanavia katsellessani olen joutunut kyllä hämmennyksen valtaan. Suomalaiset tv-mainokset on aivan… käsittämättömiä. Hysteerisiä. Ja niitä on Paljon. Japanilaiset mainokset on ihan järjellisiä. Uskokaa pois. “Pirkka ruukkunarsissi! Vain 1.99!!!” Ja vaikka tavallaan tuossa voi hyppiä eteenpäin filmillä, mainosten “ylikelaaminen” on sen verran hankalaa että toistaiseksi oon tehnyt niinkuin perinteisesti on ollut tapana – jätän mainokset soimaan ja menen jääkaapille.

Sohvaperunuus ++.


Yllättävän paljon henkistä hyvinvointia saa siitä, kun puhdistaa näppäimistönsä. Erityisen meditatiivista ja tyydyttävää on tämän suorittaminen post-it-lappujen liimaraidalla.

Tämäkin lienee positiivinen juttu: testasin ensi kertaa yhtä japanilaista krapulalääkejuomaa (junou, sellaisia pieniä pulloja mitä saa joka konbinista) – ja hei, sehän tuntui toimivan!

One thought on “Kermanväriset ponit ja puolukkapiirakka

  1. Hei taas pitkästä aikaa!
    Hassua, mutta taas se kävi. Olen kuopannut itseni jonkinlaiseen tiedotushautaan, enkä tiedä enää mitään maailman menosta. Sitten avaan google readerin ja luen blogistasi mitä Suomessa tapahtuu. Toi Tvkaista on mitä mainioin juttu ainakin tällaiselle teeveettömälle.
    Viittauksesi toimivaan krapulajuomaan on pelottava. Parantaako se myös “krapulamasennuksesta” ja palauttaa kadonneet mielikuvat juhlaillalta? :]
    Suomessa on naisten alkoholin suurkulutus (lue: Suomalainen normikittaus) kasvanut viimeisten vuosien aikana runsaasti ja krapulasta pelastavat juomat eivät kyllä auta asiaa. Toivottavasti sen parantava ominaisuus liittyi sen kauheaan makuun..?
    Kevättä Suomessa ja aurinkoisia tervesiä! Toinen päivä putkeen että celsiusmittari nousee 10 asteen paikkeille!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s