Touchdown
Kesätokio

Originally uploaded by marylkayoe

Tänään, aamukahvia juodessani, katson ympärilleni ja huomasin olevani Japanissa. As simple as that. Jotain ovat ryökäleet tehneet lentokoneiden huippunopeuksille – en tiedä mikä on, mutta jotain on vinossa jos en Helsinki – Tokio -lennon aikana ehdi katsoa kuin yhden jakson Buffyä ja lukea muutaman sivun (alle 10) verran romaania ennenkuin ollaan perillä. Epäilen, että Finnairilla ovat salaa keksineet ylivalonnopeusmatkustamisen. Pelottavaa. Jos meno vielä tällai jatkuu, saatan epähuomiossa ajautua Betelgeuzeen.

LifeHack.org:in “vinkkejä ulkomaanmatkustajille” – sarjassa on esitelty että kannattaa ottaa mukaan kevyt pyyhe ja neuloa salarahaa alusvaatteisiin, kun sellaisissa eksokohteissa kuten Lontoossa on taskuvarkaita. Laadidaadidaa. Eivät kuitenkaan ole aivan vihjeettömiä: tässä jaksossa neuvovat, että elkää pukeutuko niinkuin amerikkalaiset lomalla (shortsit, t-paita, lippis, lenkkarit) niin teihin suhtaudutaan paremmin. Aivan ässävinkki on kuitenkin se, jossa kehotetaan ompelemaan reppuun Kanadan lippu – ” I’ve seen hostel managers turn Americans away saying there
were no more rooms and then give a bed to a Canadian-patch bearing
traveler a few minutes later.” (Kirjoittaja ilmeisesti oli saanut “palautetta” ja korjasi pian tekstin muotoon “käyttäytykää niinkuin kanadalaiset”:)

Palautetta saatu, ja siksipä spesifioin. Blogissani en kirjoita ihmissuhteistani, koska ne eivät julkisuuteen kuulu. Siksi myöskään edellinen entryni ei liity ihmissuhteisiin.

Sataa. Taitaa olla sadekausi aluillaan.

3 thoughts on “Touchdown

  1. Fak, blogilista ei oo päivittänyt tätäKÄÄN blogia yli viikkoon tai jotain. No millo ne kaiken sotki, kai siitä alkaa viikko olla. HÖH.

  2. Ylivalonnopeudella matkustamisessa voi olla huonotkin puolensa. Lennon jalkeen huomaat etta et muista mita viimeisimmassa Pahvin jaksossa kavi, ja romaanin valissa oleva kirjanmerkkikin on jostain syysta siirtynyt 10 sivua taaksepain.

  3. Tulee kovasti mieleen edellinen palvelu-entrysi mieleen tuosta “älä pukeudu kuin amerikkalainen” -vinkistä. Lomalle mennään pitämään hauskaa ja kyllä silloin pitäisi voida pukea päälleen mitä haluaa. Kirkot jne. erikseen tietenkin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s