Suhteellista
Down with Narita

Originally uploaded by marylkayoe

Mikään kesä täällä ole. Perkuleen kylmä. Melkein on toukokuun puoliväli ja tää vilukissa buuttas öljyliekinheitinlämmittimensä kun ei vaan tarjene.

Kävellessäni kotiinpäin Kanamecho:n kujilla juttelemaan tulee nuorehko, arviolta 18-35-vuotias kevyesti riehakkaan oloinen mies.

– Hello, where are you from?
– I’m from Finland.
– Aaaaa! Finland. Nice country. Cold. Do you speak English?
– Yes I am speaking English.
– Aaaaa. Do you marry Japanese?
– … … No.

Oletin että se kysyi että olenko juuri nyt naimisissa japanilaisen kanssa, eikä että onko mulla jotain periaatteellista syytä olla naimatta japanilaista. Tilanne ratkesi kuitenkin hyvin pian kun kerroin että asun tuossa nurkan takana talossa miehen kanssa.

Eräs japanilainen, hyvin kiltti ja mukava miespuolinen kaverini kertoi poikaporukassa (jonka liepeillä minäkin currya napostelin), että sen duunipaikan pomo on tosi puro.
– Se onnistuu aina. Sanoo tytöille työpaikalla: “ooohooo, onpas suuret rinnat. Saako niitä koittaa?” ja sitten kokeilee, ja “heeee…. hooo… “

Samainen kaverini vastasi kun kysyin siltä että mitä kuuluu, että mitäs tässä, petin tyttöystävääni ja se muutti pois meidän yhteisestä kämpästä. Olen nyt vähän surullinen, mutta sinkku.

Naapuritalon poikakommuunia poissaoloni aikana tarkkaillut Sty raportoi, että eräänä iltana sinne ilmestyi TYTTÖ! Vietti iltaa kahdestaan yhden niistä pojista seurana (muut oli ilmeisesti potkittu pihalle), ja katosi sitten useammaksi tunniksi takahuoneeseen. Voi däng.

Lopuksi ilouutinen: Sushirajan Janne&Minna ovat taas jonkin aikaa maisemissa – ja bonuksena mukana on Ms. Genki-chan, eli Anna 5kk, joka kaataa japanilaisia (miehiä sekä naisia) maahan kouristellen ka-wa-ii-su-gi:a vaahdoten. Sushirajan hiljaiselo on käynyt meille kaikille raskaaksi, joten hop nyt kaikki sinne lukemaan asiallisempaa japanireportaasia 🙂

One thought on “Suhteellista

  1. Erinomaisen kivaa on olla maisemissa pitkästä aikaa, mutta kyllä se asiallisempi reportaasi löytyy tältä sivustolta 🙂
    Genki-chanilla on tosiaan kuvatunlainen vaikutus ympäröiviin ihmisiin. Tykkää olla huomion keskipisteenä hän. Meinaa Japanista raportointi unohtua hänen touhujaan katsellessa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s