Onneks täs on automaattilaatikko

GTA4 on tietysti nyt se juttu konsolipeleissä. Suomenvisiitin aikana näin pari reppanaa pojankloppia leiriytyneenä City-käytävän pelimyymälän eteen; meille peli toki tuli PlayAsia:n hellällä postilla. Kiirettä on mulla pitänyt niin että on jäänyt tuo pelaaminen vähemmälle, mut meinasin nyt kuitenkin vähän testaa, kun Mikkikin sitä niin kehui.

Onhan se hieno joo, mutta myös vaikea. Autopelit ei koskana oikeen oo ollu mun juttu, mutta kuvittelin tässä viime aikojen konsolitreenien parantaneen näppituntumaani ja refleksejäni – harhaa oli se.

Oli tosi vaikeaa ajaa autoa ilman että törmäilee muihin autoihin – tiedän toki että tässä pelissä auton naarmuttaminen ei ole vakava miinus, mutta jotenkin tuntui että kaikki muuta autot ihan väkisin yrittää ajaa mua päin! Jonkin aikaa treenattuani onnistuin kuitenkin ajamaan auton satamasta ensimmäiselle kohteelle, ja siellä ihasteltuani pelin kykyä heilutella keittiön esineitä hahmon törmätessä niihin pääsin vielä vähemmin vaurioin ajamaan seuraavalle rastille, mielestäni ihan tyylikkäästi.

Peliluolalta takaisin ajaessani tajuan, että olen koko aika ajanut tien vasemmalla kaistalla.

Löysin sattumanvaraisesti aikaisemmin tuntemattoman suomalais-japani-blogin: Samu on Big in Japan. Vai olikos tää kaveri jostain jo bongattu? Ookayaman kampukselta.

3 thoughts on “Onneks täs on automaattilaatikko

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s