Lahjuksia

Kylpyhuoneessa roikkuvat kasvo – ja käsipyyhkeet alkoi olla aika kauhtuneita. Onneksi Sty oli urhea ja osti kaljaa kiskalta, josta sai tölkkien kylkiäisinä sopivia pyyhkeitä kun tarpeeks monta osti.

Toisella kiskalla oli joku arvonta, jossa voitin pullollisen maidonvalkeaa CalPis-juomaa. Tähän asti en ole sitä maistanut, jonkinlainen epämääräinen epäilys on ollut sen suhteen (liittyy sekä ulkonäköön että siihen, että enklanninkielisten mielestä nimi lausutaan “cow piss”). Ei ollut pahaa, vaan oikeastaan ihan refreshing, niinkuin pullossa luvattiin.

Koto-opettajani lähetti mulle tuttavan mukana vanhan japanilaisen paperisateenvarjon. Väittävät että sitä sopii käyttää sateella; minä avasin sen kerran ja natisi vanha puu ja paperi sen verran että luulen, että avaan sen seuraavan kerran vasta kun tiedän että se voi sitten olla paikoillaan pidemmänkin aikaa. Ei kuvaa siis, mutta se on U-PE-A.

Autovuokralaisemme ilmaantui ovelle tässä eräänä iltana, kertoi että auto lähtisi nyt kesälaitumille Saitaman suuntaan. Mutta jos sopii niin talvehtimaan se tulisi taas meille. Sopii, sopii, hymyilen ja pahoittelen mielessäni lisätulojen katoamista. Kiitoksena kuitenkin avusta mies toi suurella kunnioituksella säkillisen jotain äärimmäisen hienoa Niigatalaista riisiä. Tosi kauniisti koristellussa paketissa. Josta ei löytynyt parasta ennen-päivämäärää, mikä on hyvä, koska meillä käytetään riisiä vain joulupuuroon. Toissavuonna Tobun herkkuosastolta ostettu paketti jotain muuta Hienoa Riisiä on vielä puolillaan.

Hylky tuli, artsulle. Asiasta voi löytää varmasti kaikenlaisia hyviä puolia, niinkuin sen, että kun kerta mä en voi lähteä täältä mihinkään ennenku juttu on julki, niin eipä tarvitse hätäillä että pitäis olla jo lentoja varaamassa vaikkei tiedä että suunnatakko itään (jenkit) vai länteen (eurooppa). Ei myöskään tarvitse vaivata päätä sillä että yrittäisi keksiä jotain uusia projektisuunnitelmia. Ylipäätään tuntuu siltä että koko tiedeura-aiheella ei tartte vaivata päätään. Tyypillistähän tämä, ja menee yleensä ohi. Ainakin tähän asti on aina mennyt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s