yahari
CIMG2567

Originally uploaded by marylkayoe

Japanilaispoika rikkoi uinnin maailmanennätyksiä eilen. Naoyo kertoi asiasta, sanoi että oli sadanmetrinfinaalin ajaksi piiloutunut autoonsa katsomaan polskintaa, ja tuli takaisin kävellen parikyt senttiä maan pinnan yläpuolella. Voitokas uimari joutui toki heti NHK:n kameroiden ja haastattelijoiden eteen, mutta ei kyennyt kyyneliltään juuri muuta sanomaan kuin että kiitos, kiitos kaikille. Voi olla että olen väärässä, mutta kotomaan sievisiltä ois varmaan tullu vaan jotain että “ihan hyvin meni.”.

Seuraukset olivat arvattavat. Tänä aamuna punttisalini säälittävän pieni uima-allas oli ääriään myöten täynnä uimareita. Toivottavasti japanilaisilla on yhtä lyhytkestoinen kuntoutumispäätöksissäpysymisaika kuin muillakin, ja ensi viikolla pääsen jo jatkamaan uintia yli viiden metrin matkoilla.

En ole pitänyt lukua, mutta ei ole ensimmäinen se juuri esikoisen pyäräyttänyt henkilö, joka mulle eilen ehdotti (kun tilitin että tän uran kanssa on nyt vaikeeta) että “mitäs jos synnyttäisit lapsen?” Ehkä se vitsaili, tiedän että jotkut ovat olleet tosissaan. Erityisesti miespuoliset. Mind boggles. Mitä sitä muuta voi sanoa.

Työprospektit oskilloi pitkin planeettaa.

2 thoughts on “yahari

  1. Uima-allas oli TYPÖTYHJÄ tänä aamuna. Että se siitä 🙂 Tosin, Kitajima sai taas jonku medarun, eli ehkä huomenna taas…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s