Asteikolla 1-5, sää on… ?
zamami0808-4

Originally uploaded by marylkayoe

Alkaa hiukkasen nolottamaan tää, että melkein kaikki mun blogientryt käsittelee vettä, muodossa tai toisessa. Ihan tosissani meinasin että nyt kirjoitan jostain muusta kuin sukeltamisesta Zamamilla, mutta kun sitten avasin tämän blogauskikkareen niin ensimmäisenä aiheena oli kuitenkin vesi (7:nneksi pahimmat rankkasateet Japanin (incl. Tokion) alueella ikinä, ihmisiä kuollut ja ihan Tokion sisälläkin taloja hajonnut) – niin annan periksi ja suunnittelen että blogin nimi muuttuu Yoe in H2O:ksi.

Säätiedotuksia on tästä aamusta alkaen saanut seurata uudistuneella tenki.jp -sivustolta, joka on suorittanut sellaisen 2.0-kasvojenkohotuksen ettei totta oo. Sen lisäksi, että voit toki tallettaa sinne feivoriitti-kohteesi joiden säitä haluat tarkkailla, voit nyt myös kommentoida säätä ja lähettää säähän liittyviä valokuvia. Kuulostaa ehkä kummalta, mutta (ehkä) yhden päivän ikäiseksi palveluksi keskustelua viime päivien rankkasateista on syntynyt aika paljon. Ja mistäs muusta ihmiset tykkäis yhtä paljon puhua kuin säästä? 

Niin muuten, jos joku on kummastellut miksi isoloiduissa japanilaisissa paikoissa on ollut täydellinen keli kaiken tämän myräköinnin keskellä – syy on ollut sankarillinen taistelupari Jan&Jesse, joka on reissannut pitkin saaristoa ja pitäneet aurinkokeliä mukanaan missä ikinä olivatkaan. Poistuivat maasta eilen, (nyyh), joten, pahoitellen ilmoittelen kaikille kanssa-asujille että säät on ny sit tätä syksyä loppuun asti.

Niin siitä sukelluksesta. Ei uskoisi että voisi sanoa että taas oli parempaa kuin ikinä, mutta kuitenkin. Jotenkin painotus osui niin täydellisesti kohdalleen, että koko viikon aikana en pihaustakaan ilmaa laittanut liiveihin. Himmeä tunne kun pystyy kompensoimaan kelluvuutensa ja tasapainonsa vaivattomasti pinnalla ja 25 metrin syvyydessä pelkillä keuhkoilla.

Zamamin saaresta meinaan kirjoittaa turistimainosartikkelin blogiin tässä ihan kohta. On se vaan niin jotain ihan muuta. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s