Hurvittelua
Oist Laydeez On Za Beach

Originally uploaded by marylkayoe

Töiden vastapainoksi pitää ottaa rennommin, eikös niin.

Tässä männäviikolla minä sekä tutkijasisarkoplamme pohti, että eihän se nyt käy että kukin vaan tekee tahollaan töitä yöt ja viikonloput putkeen, pitää vähän relata, kaikkihan sen tietää että olis tää work-life-balance ja sitä rataa.

Sovittiin siis että lähdetään tyttöporukalla ulos, oikein tuonne kylille ja Chatanin “American Villageen” missä on trendiravintoloita ja kauppoja ja ihan oikea seitsemän ruudun elokuvateatteri. Buukattiin pöytä brassigrillipaikasta, ja vielä silviisiin aikaisin että kaikkien piti ottaa asiakseen päästä irti töidenteosta kohtuuaikaisin.

Ruoka toki maittoi, oltiin kaikki nälkäisiä kuin sudet (monta asiaa on kampuselämässä korjaantunut mutta ruoansaannin kanssa on vielä vähän niin ja näin …), ja päästiin vaihtamaan kuulumiset itse kunkin projektien etenemisestä ja kimuranteista ongelmista. Leffateatterille kun päästiin niin ainoa pätkä joka meni sopivalla aikataululla oli Cherin ja Aguileran “tähdittämä” Burlesque…

Joka oli niin järjettömän tylsä että meinasin kuolla. (kamoon, kuinka paljon vaivaa pitää nähdä jotta elokuva, jossa on musiikkia ja muodollisesti päteviä ihmisiä, olisi *tuskallisen* huono?) (leffan suurimmaksi anniksi lasken sen, että vietin muutaman huvittuneen hetken pohtien onko Cher oikea vai CGI-animaatio) Loppua kohden aloin tosissani miettiä miten pahasti kaikki hermostuu jos vaan kaivan sen läppärin esiin ja alan tekemään töitä… pidättäydyin sitten moisesta, ja selvisin kuin selvisinkin hengissä lopputeksteihin asti.

Mitäs sitten tehtäs tyttöjen kanssa, kellohan ei ole kuin vasta kymmenen, pitäis tässä varmaan jotain jatkoilla… mentiin lähimpään starbucksiin, haukuttiin vähän aikaa leffaa väsyneesti, ja siirryttiin juoruamaan viimeisimmistä uutisista pikkuaivojen Purkinje-neuronien dendriittien kloriditasapainosta. Ja kyllä, kävi ilmi että kaikki pohdittiin leffassa samaa: voisko läppärin kaivaa laukusta ja edes ihan vähän koodata/kirjoittaa/piirtää graaffia…

En ole ihan varma, onko tämä surullista vai aivan tolkuttoman siistiä 🙂

(Kuvassa ollaan instituutin vuodenaloitusgrillipikinikillä Igei-biitsillä. Niinkuin näkyy, kaikki tarkenemme juuri ja juuri +17C asteen talvisäässä.)

Advertisements

7 thoughts on “Hurvittelua

  1. Pingback: STEVEN

  2. Pingback: ENRIQUE

  3. Pingback: SALVADOR

  4. Pingback: BRANDON

  5. Pingback: LEWIS

  6. Pingback: RICARDO

  7. Pingback: WALLACE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s